DOBBELTGULV H: 342 MM 3-SIDER
Optimer dine lager muligheder i bilen gennem et dobbeltgulv.Takket være de lange udtræksbokse får du et godt overblik over materiale og værktøjer, mens alt er skjult og sikkert.
9.798 DKK

V-BAS Bilindretning til Expert, Jumpy & Proace L1H1

Art. nr:26-EJP-L1H1-Y16-V-BAS

Bilindretning V-BAS er indgangsmodellen på venstre side af Expert, Jumpy & Proace L1H1.
2 170 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 1470 mm
Højde: 875 mm
Bredde: 262 mm
Vægt: 17.0 kg

Information

Monteringstid: 144.1 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 36 mån
X
Tilføj
Produktinformation
Dette er en bilindretning, der er populært blandt dem, der er ivrige efter at bevare bredden af deres Expert, Jumpy & Proace L1H1. Interiøret er kun 262,5 mm dybt og giver gode opbevaringsmuligheder til det mindre sortiment. Til denne indretning findes der muligheder for at supplere med vores nye, smarte modulære bakker. At supplere gavlen med vores nye smartbox, er også normalt en populær mulighed for at maksimere lagerplads.

Tilbehør på billedet er ikke inkluderet, men selvfølgelig kan du købe dem.
Alle monteringsdetaljer og instruktioner er inkluderet.
Bilindretninger fra Work System er svensk-fremstillet og omhyggeligt udviklet til at modstå hårde vilkår.

Gavle
Work Systems gavle er baseret på en selvbærende struktur for mere stabil og sikker montering.
Vi bruger Dx51 stålplade belagt med en aluminiumzinkoverflade for optimal holdbarhed og korrosionsbeskyttelse samt en smal finish.
For at maksimere opbevaring har gavlene huller, der er egnede til værktøjskrog CC38.
Vi tilbyder et udvalg af kroge, og kan også suppleres med smarte kasser i forskellige størrelser.
Work System giver 36 måneders garanti på alle gavle.
Hylder
Vores hylder er designet med en selvbærende konstruktion, der gør hylderne lyse og stabile.
Alle hylder er lavet af AZ185 Aluminiumsbelagt Dx51 stålplade med varierende tykkelse for så let design som muligt, hvilket også giver fremragende beskyttelse mod korrosion og en slank finish.
Hylderne har en 5,2 cm høj hurtig, som holder dine ting på plads. For større værktøjer eller ting med højt tyngdepunkt, der risikerer at falde ud, tilbyder vi en glat dropfront.
Længden og dybden på hylderne varierer afhængigt af systemets størrelse og hvilket køretøj hylden skal monteres i.
Vi tilbyder også brugerdefineret skillevæg og modul rygsække for nem rækkefølge og struktur i hylderne.
Work System giver 36 måneders garanti på alle hylder, noget vi er meget stolte af, da vi kan garantere holdbarhed i 3 år.

V-BAS Bilindretning til Expert, Jumpy & Proace L3H1 Dobbelhytte

Bilindretning V-BAS er indgangsmodellen på venstre side af Expert, Jumpy & Proace L3H1 Dobbelhytte.
1 965 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-BAS Bilindretning til Ford Custom L2H1 Dobbelhytte

Bilindretning V-BAS er indgangsmodellen på venstre side af Ford Custom L2H1 Dobbelhytte.
2 036 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-BAS Bilindretning til Expert, Jumpy & Proace L1H1

Bilindretning V-BAS er indgangsmodellen på venstre side af Expert, Jumpy & Proace L1H1.
2 170 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-BAS Bilindretning til VW Caddy Standard L1H1

Bilindretning V-BAS er indgangsmodellen på venstre side af VW Caddy L1H1
2 170 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-BAS Bilindretning til Fiat Doblo og Opel Combo L1H1

Bilindretning V-BAS er indgangsmodellen på venstre side af Fiat Doblo og Opel Combo L1H1.
2 197 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-BAS Bilindretning til Nissan NV200 Standard

Bilindretning V-BAS er indgangsmodellen på venstre side af Nissan NV200 Standard.
2 231 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.