Hvem er Work System?
Se vores historie og lær mere om os og vores værdier.

V-BAS Bilindretning til Expert, Jumpy & Proace L3H1 Dobbelt kabine

Art. nr:42-EJP-L3H1-DH-Y16-V-BAS

Bilindretning V-BAS er indgangsmodellen på venstre side af Expert, Jumpy & Proace L3H1 Dobbelt kabine.
2 240 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 1120 mm
Højde: 875 mm
Bredde: 262 mm
Vægt: 13.7 kg

Information

Monteringstid: 133.98 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 36 mån
X
Tilføj
Produktinformation
Dette er en bilindretning, der er populært blandt dem, der er ivrige efter at bevare bredden af deres Expert, Jumpy & Proace L3H1 Dobbelt kabine. Interiøret er kun 262,5 mm dybt og giver gode opbevaringsmuligheder til det mindre sortiment. Til denne indretning findes der muligheder for at supplere med vores nye, smarte modulære bakker. At supplere gavlen med vores nye smartbox, er også normalt en populær mulighed for at maksimere lagerplads.

Tilbehør på billedet er ikke inkluderet, men selvfølgelig kan du købe dem.
Alle monteringsdetaljer og instruktioner er inkluderet.
Bilindretninger fra Work System er svensk-fremstillet og omhyggeligt udviklet til at modstå hårde vilkår.

Gavlprofiler
Arbejdssystemgavle i sortanodiseret aluminium er nøje udviklet og testet i flere år. Alt for at skabe den ultimative profil. Dette har resulteret i et meget let og stærkt design med store og brede applikationer. Brug den til vores standardsystemer, dobbeltgulve, smart gulv, foldbare hylder, eller hvorfor ikke noget helt tilpasset og unikt? Med vores hjørneknuder og vinkler er mulighederne næsten uendelige. I de borede huller med C / C 17,5 mm produkter og detaljer kan skrues direkte med vores taptiteskrue uden at indsætning i hullerne først! I aluminiumsprofilen kan riller også monteres med detaljer og produkter, men her helt trinløst ved hjælp af vores notemøtrikker. Ideel til f.eks værktøjsplader, som du vil justere i højden i henhold til dit særlige udstyr. -Materiale i 6063-T6 aluminium -15my tyk sort anodisering -AKT testet
Værktøjstavle system
Vores systemer leveres med værktøjstavler, der øger lagerpladsen og mulighederne endnu mere. Værktøjstavlerne er lavet af 1 mm aluminium med en 15 mm tyk gennemsigtig anodisering, som tillader værktøjstavlerne hårde miljøer og forhold, mens de opretholder deres udseende. Læg ikke tingene løs på gulvet, spar plads og tid ved at hænge det på vores systemer i stedet!
På værktøjspladerne kan du montere vores smarte tilbehør såsom:

- Smart-kasser til normalt opbevaring af spraydåser, flasker osv. Fås i bredder på 230 mm, 330 mm og 1200 mm.
- Smartbox limrør til opbevaring af op til 8 limrør.
- Smartbox-rør til opbevaring af rør eller større bor og værktøj. Fås i bredde x dybde på 50x50mm, 70x70mm og 105x105mm.
- Vi har et stort udvalg af forskellige kroge til at hænge alt fra kabler og værktøj.
Hylder
Vores hylder er designet med en selvbærende konstruktion, der gør hylderne lyse og stabile.
Alle hylder er lavet af AZ185 Aluminiumsbelagt Dx51 stålplade med varierende tykkelse for så let design som muligt, hvilket også giver fremragende beskyttelse mod korrosion og en slank finish.
Hylderne har en 5,2 cm høj hurtig, som holder dine ting på plads. For større værktøjer eller ting med højt tyngdepunkt, der risikerer at falde ud, tilbyder vi en glat dropfront.
Længden og dybden på hylderne varierer afhængigt af systemets størrelse og hvilket køretøj hylden skal monteres i.
Vi tilbyder også brugerdefineret skillevæg og modul rygsække for nem rækkefølge og struktur i hylderne.
Work System giver 36 måneders garanti på alle hylder, noget vi er meget stolte af, da vi kan garantere holdbarhed i 3 år.
Bilindretning
Work System sælger selvfremstillede bilindretning og tilbehør til kunder over hele Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Storbritannien til markedets bedste priser.
Materialerne fremstilles i Småland og samles eller videresendes til kunden. Alle indretninger har en selvbærende konstruktion i aluminium-zinkbelagt stålplade med fokus på kvalitet og sikkerhed.
Vores kasser bruger kuglelejer som standard for at give en blød lukning og åbning. Det svenske tekniske forskningsinstitut SP, har crashtestet vores materialer for at sikre, at vores systemer er sikre.
Work System tilbyder 36 måneder på alt bilinteriør. Alle vores systemer kan suppleres som ønsket. Ring eller besøg os for et uforpligtende tilbud!

V-LS3 Bilindretning til Ford Custom L1H1

Med en blanding af skuffer og hylder er dette en meget populær bilindretning egnet til Ford Custom L1H1.
6 373 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-LS3 Bilindretning til Ford Connect L2H1

En mere enkel løsning af vores populære service indretning med både skuffer og hylder til Ford Connect L2H1.
6 250 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-LS3 Bilindretning til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1

Med en blanding af skuffer og hylder er dette en meget populær bilindretning egnet til Talento, NV300, Vivaro & Trafic L2H1.
7 791 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-LS3 Bilindretning til Expert, Jumpy & Proace L2H1

Med en blanding af skuffer og hylder er dette en meget populær bilindretning egnet til Expert, Jumpy & Proace L2H1.
6 310 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-LS3 Bilindretning til VW Caddy Standard (til 2020)

Kun op til modelår 2020! Med en blanding af skuffer og hylder er dette en meget populær bilindretning egnet til VW Caddy Standard.
5 520 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-ENKEL Bilindretning til Expert, Jumpy & Proace L2H1

Med vores bilindretning V-Enkel får du masser af lagerplads i din Expert, Jumpy & Proace L2H1.
4 078 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
OBS...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?