Dobbeltbund H: 342 MM 3-SIDER
Optimer dine lager muligheder i bilen gennem et Dobbeltbund. Takket være de lange udtræksbokse får du et godt overblik over materiale og værktøjer, mens alt er skjult og sikkert.
9.798 DKK

Værktøjstavle 207x1225 mm

Art. nr:I67-21-120

Gør din firmabil til en mobil arbejdsplads med vores værktøjstavler
398 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 1225 mm
Højde: 207 mm
Bredde: 17 mm
Vægt: 2.3 kg

Information

Monteringstid: 20 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 36 mån
X
Tilføj
Produktinformation
En eller flere værktøjstavler gør bilen til en mobil arbejdsplads udelukkende på dine egne vilkår. Kombineret gennem et stort udvalg af kroge og smartkasser. Opret den blanding, dit arbejde kræver. Værktøjstavlerne er bygget i 1 mm AZ185 aluminiumsbelagt Dx51 stålplade. Hullerne er 10 mm x 10 mm, hvilket gør hele bordet let at tilpasse med vores tilbehør.

Værktøjstavle 207x1225 mm

Gør din firmabil til en mobil arbejdsplads med vores værktøjstavler
398 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Værktøjstavle 400x1575 mm

Gør din firmabil til en mobil arbejdsplads med vores værktøjstavler
663 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Værktøjstavle venstre bag til Berlingo, Combo & Partner L1

Formskåret værktøjstavle, som passer bag skydedøren i førersiden.
749 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Værktøjstavle Højre bag til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1

Formskåret værktøjstavle, som passer bag skydedøren i passagersiden i Berlingo og Partner L1.
762 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Værktøjstavler bagdøre til Nissan NV200

Formtilpassede værktøjstavler til begge bilens bagdøre som passer Nissan NV200.
829 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Værktøjstavle Højre bag

Formskåret værktøjstavle, som passer bag skydedøren i passagersiden i Ford Connect L1.
834 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.