Dobbeltbund H: 342 MM 3-SIDER
Optimer dine lager muligheder i bilen gennem et Dobbeltbund. Takket være de lange udtræksbokse får du et godt overblik over materiale og værktøjer, mens alt er skjult og sikkert.
9.798 DKK

Inverter PROsine 1800i/12V

Art. nr:928-12105

Välbeprövad omformare som har en vridbar display för enkel avläsning och kontroll.
7 393 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 405 mm
Højde: 115 mm
Bredde: 283 mm
Vægt: 8.1 kg

Information

Monteringstid: 60 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 12 mån
X
Tilføj
Produktinformation
PROsine (Xantrex)
Vår väl beprövade omformare, som kan ta startströmmar upp till dubbla nominella effekten.
Prisvärd med många installationer i kommersiella fordon som bussar, servicebilar etc.
Ren sinusvåg med bra funktion för all typ av utrustning.
Vridbar display för enkel avläsning och kontroll.
Fjärrkontroll inkl. 10m kabel, vilket tillåter både styrning och avläsning från exempelvis förarplatsen (tillval).
Hög verkningsgrad.
“Standby”-funktion, vid ca. 1% av nominell effekt.
Kompakt format gör installationen smidigare.
Kan användas som nödströmsaggregat (UPS) tillsammans med automatisk nätströmsomkoppling (tillval).
Finns med Schuko-uttag som standard eller hardwire (plint anslutning) med nätströmsomkoppling som tillval.
CE- och E-märkt.

Inverter Cotec SE-400, 12V

COTEC-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 400 watt. I denna fungerar det perfekt att använda eldrivna handverktyg.
1 398 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Inverter PROwatt 700i/12v (inkl.fjärr)

PROwatt-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 700 watt. Har en digital display där man kan se batterispänning, effektuttag samt eventuella felkoder.
2 484 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Inverter PROwatt 1400i/12v (inkl.fjärr)

PROwatt-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 1400 watt. Har en digital display där man kan se batterispänning, effektuttag samt eventuella felkoder.
4 130 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Inverter PROsine 1800i/12V

Välbeprövad omformare som har en vridbar display för enkel avläsning och kontroll.
7 393 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Clayton LPS 1200W

Clayton LPS 1200w - Är ett allt-i-ett system med batteri, omformare & batteriladdare
13 767 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Clayton LPS 2500W

Clayton LPS 2500w - Är ett allt-i-ett system med batteri, omformare & batteriladdare
18 005 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.