OM OS

OM OS

Work System brænder for biludstyr, bilindretning og tilbehør til servicebiler. Med vores prisbillige førsteklasses løsninger skaber vi orden i og overblik over dit arbejdsmiljø uden at gå på kompromis med sikkerheden. Takket være vores brede sortiment kan vi skræddersy en komplet løsning, der passer til netop din servicebil. Desuden tilbyder vi hurtig levering, installation og generøse garantier.

VORES BRAND STORY


OM OS

Work System blev grundlagt i 2009 i Forserum af Jonas Hallenborg og David Nord. Innovativ produktudvikling sammen med dygtige medarbejdere har skabt grundlaget for den succes, vi har med bilindretning og biludstyr i dag. Med hjælp fra de nuværende majoritetsejere Entreprenör Invest AB, der ejes af IKEA-grundlæggeren Ingvar Kamprads Stiftelse, har Work Systems ejerstruktur kunnet styrkes yderligere. En kontinuerlig vækst har ført til, at Work System nu er repræsenteret i 23 virksomheder og Pro Partners over hele Sverige samt i Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Holland og Belgien. Målet er at fortsætte med at vækste for at kunne tilbyde de bedst mulige løsninger inden for bilindretning, biludstyr og service til dig som kunde. Velkommen til Work System, og kontakt os allerede i dag. Vi udarbejder hurtigt et forslag til netop din varebil – til markedets bedste pris.

Work System har haft en stærk kontinuerlig vækst og ekspansion siden starten. Fem gazellepriser og titlen som supergazelle i erhvervsavisen Dagens Industri bekræfter, at Work System er en førende virksomhed inden for sit område.

HVORFOR VÆLGE WORK SYSTEM?

Work System tilbyder førsteklasses løsninger til markedets bedste pris og med markedets bedste service. Med 100 % fokus på biludstyr, bilindretning og tilbehør skaber vi orden og overblik for maksimal effektivitet samt bedste arbejdsmiljø og sikkerhed for servicebiler. Med hovedkontor i Tenhult i Småland servicerer vi i dag vores kunder med 10 egne selskaber og en lang række dedikerede Pro Partners på det nordeuropæiske marked.

Work System er en One-Stop-Shop, hvor man finder alt det, man behøver rent udstyrsmæssigt for at kunne skræddersy sin servicebil. Al indretning er baseret på et modulopbygget koncept, så indretningsløsningen kan tilpasses præcist til dine specifikke behov. Vores prioritet er din arbejdsbil, og vores løsninger kan hjælpe med at gøre din hverdag sikrere og mere effektiv.ens Industri bekræfter, at Work System er en førende virksomhed inden for sit område.SIKKERHED FØRST – ALTID!

Sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi udfører kollisionstest på vores installationer og produkter for at sikre, at designet og konstruktionen er den bedste og sikreste på markedet. Der er ingen sikkerhedskrav til bilindretning, men vi sørger for, at vores test er grundige, og at vores løsninger forbliver sikre og bliver på plads, hvis der skulle ske en ulykke.

Dette arbejde omfatter alt fra førstehjælpstaske til kollisionssikkerhed. Hvis uheldet er ude, er det vigtigt for os, at vores kunder har de bedste forudsætninger for, at udgangen bliver så god som muligt.

Kollisionssikkerhed er altid en vital del af vores produktudviklingsproces, hvilket kan opsummeres til:

- FEM-simuleringer
- Tryktest i vores eget testlaboratorium
- Tredjeparts kollisionstest
- Realistiske kollisionstest i fuld skala – se vores seneste projekt.
- Samtlige montører i Work Systems’ selskaber og Pro Partners i alle lande uddannes og certificeres i installation med henblik på maksimal kollisionssikkerhed.

SE VORES SENESTE KOLLISIONSTEST

MILJØFOKUS

Work System stræber altid efter at lave et så lille miljøfodaftryk som muligt. Hele anlægget i Tenhult (hovedkontoret) drives for en stor dels vedkommende af vores egen 1.000 m2 solcellepark på taget. Der lægges stor vægt på anvendelse af genvundet materiale som f.eks. selskabets populære modulbakker, der fremstilles af 100 % genvundet plastmateriale.

VORES VÆRDIER

HURTIGHED

For os er det vigtigt, at vi hos Work System træffer hurtige beslutninger, afgiver hurtige tilbud og tilbyder hurtig levering.


STOLTHED

Alt, hvad Work System leverer, skal vi kunne være stolte af, uanset om det drejer sig om et tilbud, en tegning eller en installeret bil.


ENKELHED

Hos Work System skal vi være nemme at kontakte, samtidig med at vi skal have enkle politikker og beskrivelser.


AMBASSADØR

Hos Work System er vi alle sælgere og stolte ambassadører, hvilket betyder, at vi er gode mod både hinanden og vores kunder.

loader