Databeskyttelse

Databeskyttelse

FORTROLIGHEDSPOLITIK

1. INTRODUKTION

1.1 Vi er forpligtet til at beskytte vores webstedbesøgende og servicebrugers privatliv.
1.2 Denne politik finder anvendelse, når vi fungerer som en datacontroller med hensyn til de personlige data fra vores webstedbesøgere og servicebrugere; med andre ord, hvor vi bestemmer formålet og midlerne til behandlingen af ​​disse personoplysninger.
1.3 Ved at bruge vores websted og acceptere denne politik, accepterer du vores brug af cookies i overensstemmelse med betingelserne i denne politik.
1.4 Vores hjemmeside indeholder privatlivskontrol, der påvirker, hvordan vi behandler dine personlige data. Ved at bruge fortrolighedskontrollerne kan du [specificere, om du vil modtage direkte markedsføringskommunikation og begrænse offentliggørelsen af ​​dine oplysninger]. Du kan få adgang til fortrolighedskontrollerne via [URL].
1.5 I denne politik henviser "vi", "os" og "vores" til Work System AB

2. KREDIT

2.1 Dette dokument blev oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (https://seqlegal.com).

3. HVORDAN VI BRUGER DINE PERSONLIGE DATA

3.1 I afsnit 3 har vi beskrevet:
(a) de generelle kategorier af personoplysninger, som vi muligvis behandler;
(b) i tilfælde af personlige data, som vi ikke har fået direkte fra dig, kilden og specifikke kategorier af disse data;
(c) de formål, som vi kan behandle personoplysninger til; og
(d) de retlige grundlag for behandlingen.
3.2 Vi behandler muligvis data om din brug af vores websted og tjenester ("brugsdata"). Brugsdata kan omfatte din IP-adresse, geografisk placering, browsertype og version, operativsystem, henvisningskilde, besøgslængde, sidevisninger og webstedsnavigationstier samt oplysninger om timing, hyppighed og mønster for din servicebrug. Kilden til brugsdata er vores analytics tracking system. Disse brugsdata kan behandles med det formål at analysere brugen af ​​webstedet og tjenesterne. Det retlige grundlag for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig overvågning og forbedring af vores websted og tjenester.
3.3 Vi behandler muligvis dine kontodata ("kontodata"). Kontodataene kan indeholde dit navn og din e-mail-adresse. Kilden til kontodataene er dig eller din arbejdsgiver. Kontodataene kan behandles med det formål at betjene vores websted, levere vores tjenester, sikre sikkerheden på vores websted og tjenester, vedligeholde sikkerhedskopier af vores databaser og kommunikere med dig. Det retlige grundlag for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores websted og forretning, udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller at tage skridt på din anmodning for at indgå en sådan kontrakt.
3.4 Vi behandler muligvis dine oplysninger, der er inkluderet i din personlige profil på vores websted ("profildata"). Profildataene kan omfatte dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, profilbilleder, køn, fødselsdato, forholdsstatus, interesser og hobbyer, uddannelsesdetaljer og ansættelsesdetaljer. Profildataene kan behandles med det formål at aktivere og overvåge din brug af vores websted og tjenester. Retsgrundlaget for denne behandling er udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller at tage skridt på din anmodning for at indgå en sådan kontrakt.
3.5 Vi behandler muligvis dine personlige data, der leveres i løbet af brugen af ​​vores tjenester ("servicedata"). Kilden til servicedataene er dig eller din arbejdsgiver. Servicedataene kan behandles med det formål at betjene vores websted, levere vores tjenester, sikre sikkerheden på vores websted og tjenester, vedligeholde sikkerhedskopier af vores databaser og kommunikere med dig. Det retlige grundlag for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller at tage skridt på din anmodning for at indgå en sådan kontrakt.
3.6 Vi behandler muligvis oplysninger, som du poster til offentliggørelse på vores websted eller gennem vores tjenester ("publikationsdata"). Publikationsdataene kan behandles med det formål at muliggøre sådan offentliggørelse og administration af vores websted og tjenester. Retsgrundlaget for denne behandling er udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller at tage skridt på din anmodning for at indgå en sådan kontrakt.
3.7 Vi kan behandle oplysninger indeholdt i enhver forespørgsel, du sender til os vedrørende varer og / eller tjenester ("forespørgselsdata"). Forespørgselsdataene kan behandles med det formål at tilbyde, markedsføre og sælge relevante varer og / eller tjenester til dig. Retsgrundlaget for denne behandling er samtykke.
3.9 Vi kan behandle oplysninger, som du giver os med det formål at abonnere på vores e-mail-meddelelser og / eller nyhedsbreve ("meddelelsesdata"). Meddelelsesdataene kan behandles med det formål at sende dig de relevante underretninger og / eller nyhedsbreve. Retsgrundlaget for denne behandling er udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller at tage skridt på din anmodning for at indgå en sådan kontrakt.
3.10 Vi kan behandle oplysninger indeholdt i eller relateret til enhver kommunikation, som du sender til os ("korrespondensdata"). Korrespondensdataene kan omfatte kommunikationsindhold og metadata, der er knyttet til kommunikationen. Vores websted vil generere metadata, der er knyttet til kommunikation foretaget ved hjælp af kontaktformularerne på webstedet. Korrespondancedataene kan behandles med det formål at kommunikere med dig og registrere. Retsgrundlaget for dette
behandling er vores legitime interesser, nemlig korrekt administration af vores websted og forretning og kommunikation med brugerne.
3.11 Vi behandler muligvis dine personlige data. Disse data kan omfatte dit navn, profilbilleder, køn, fødselsdato, forholdsstatus, interesser og hobbyer, uddannelsesdetaljer og ansættelsesdetaljer. Retsgrundlaget for denne behandling er udførelsen af ​​en kontrakt mellem dig og os og / eller at tage skridt på din anmodning for at indgå en sådan kontrakt.
3.12 Vi kan behandle enhver af dine personlige oplysninger, der er identificeret i denne politik, hvor det er nødvendigt til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav, hvad enten det er i retssager eller i en administrativ eller udenretslig procedure. Det retlige grundlag for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig beskyttelse og påstand om vores juridiske rettigheder, dine juridiske rettigheder og andres retlige rettigheder.
3.13 Vi kan behandle alle dine personlige data, der er identificeret i denne politik, hvor det er nødvendigt med henblik på at opnå eller opretholde forsikringsdækning, håndtere risici eller få professionel rådgivning. Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesser, nemlig den korrekte beskyttelse af vores forretning mod risici.
3.14 Ud over de specifikke formål, som vi kan behandle dine personlige data i dette afsnit 3, kan vi også behandle alle dine personlige data, hvor sådan behandling er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller i for at beskytte dine vitale interesser eller en vital fysisk persons vitale interesser.
3.15 Giv os ikke nogen anden persons personlige data, medmindre vi beder dig om at gøre det.

4. GIV DINE PERSONLIGE DATA TIL ANDRE

4.1 Vi kan videregive dine personlige data til ethvert medlem af vores gruppe af virksomheder (dette betyder, at vores datterselskaber, vores ultimative holdingselskab og alle dets datterselskaber), for så vidt det med rimelighed er nødvendigt til formålet og på retsgrundlaget, der er beskrevet i denne politik.
4.2 Vi kan videregive dine personlige data til vores forsikringsselskaber og / eller professionelle rådgivere i det omfang det med rimelighed er nødvendigt med henblik på at opnå eller opretholde forsikringsdækning, håndtere risici, få professionel rådgivning eller etablere, udøve eller forsvare juridiske krav, hvad enten det er i retten retssager eller i en administrativ eller udenretslig procedure.
4.3 Ud over de specifikke videregivelser af personoplysninger, der er beskrevet i dette afsnit 4, kan vi videregive dine personlige data, hvor sådan videregivelse er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk persons vigtige interesser. Vi kan også videregive dine personlige data, hvor sådan videregivelse er nødvendig for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav, hvad enten det er i retssager eller i en administrativ eller udenretslig procedure.

5. OPBEVARING OG SLETNING AF PERSONLIGE DATA

5.1 Dette afsnit 5 indeholder vores politikker og procedurer for opbevaring af data, som er designet til at sikre, at vi overholder vores juridiske forpligtelser i relation til opbevaring og sletning af personoplysninger.
5.2 Personlige data, som vi behandler til ethvert formål eller formål, skal ikke opbevares længere, end det er nødvendigt til det eller det formål.
5.3 Vi opbevarer dine personlige data som følger:
(a) Intern, ekstern, historisk, finansiel og social bevares i en minimumsperiode på 10 år og i en maksimal periode på 15 år.
5.4 Uanset de øvrige bestemmelser i dette afsnit 5 kan vi opbevare dine personlige data, hvor sådan opbevaring er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk persons vitale interesser.

6. ÆNDRINGER

6.1 Vi opdaterer muligvis denne politik fra tid til anden ved at offentliggøre en ny version på vores websted.
6.2 Du bør tjekke denne side lejlighedsvist for at sikre, at du er tilfreds med ændringer i denne politik.

7. DINE RETTIGHEDER

7.1 Du kan instruere os om at give dig alle personlige oplysninger, vi har om dig; levering af sådanne oplysninger vil være underlagt:
(a) betaling af et gebyr, der i øjeblikket er fastlagt til £ 10; og
(b) levering af passende bevis for din identitet (til dette formål accepterer vi normalt en fotokopi af dit pas, der er bekræftet af en advokat eller bank, plus en original kopi af en værktøjsregning, der viser din aktuelle adresse).
7.2 Vi kan tilbageholde personlige oplysninger, som du anmoder om, i det omfang det er tilladt i henhold til loven.
7.3 Du kan til enhver tid instruere os om ikke at behandle dine personlige oplysninger til markedsføringsformål.
7.4 I praksis vil du normalt enten udtrykkeligt acceptere på forhånd vores brug af dine personlige oplysninger til markedsføringsformål, eller vi vil give dig en mulighed for at fravælge brugen af ​​dine personlige oplysninger til markedsføringsformål.

8. OM COOKIES

8.1 En cookie er en fil, der indeholder en identifikator (en streng med bogstaver og tal), der sendes af en webserver til en webbrowser og gemmes af browseren. Identifikatoren sendes derefter tilbage til serveren, hver gang browseren anmoder om en side fra serveren.
8.2 Cookies kan enten være "vedvarende" cookies eller "session" -cookies: en vedvarende cookie gemmes af en webbrowser og forbliver gyldig indtil dens indstillede udløbsdato, medmindre den slettes af brugeren inden udløbsdatoen; en session cookie udløber på den anden side i slutningen af ​​brugersessionen, når webbrowseren er lukket.
8.3 Cookies indeholder typisk ikke oplysninger, der personligt identificerer en bruger, men personlige oplysninger, som vi gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er gemt i og fået fra cookies.

9. COOKIES, SOM VI BRUGER

9.1 Vi bruger cookies til følgende formål:
(a) Statistikcookie: bruges til at måle trafik og surfeadfærd, uanset om du har besøgt vores websted før eller ej, og forstå hvordan individuelle besøgende bruger vores site.
Eksempler på denne type cookies er:
(1) Godkendelse - vi bruger cookies til at identificere dig, når du besøger vores websted, og når du navigerer på vores websted.
(2) Status - vi bruger cookies til at hjælpe os med at afgøre, om du er logget ind på vores hjemmeside.
(3) Analyse - vi bruger cookies til at hjælpe os med at analysere brugen og ydeevnen af ​​vores websted og tjenester.
(b) session cookie: holde styr på, om du er logget ind på vores site og for at justere indholdet på webstedet baseret på dine tidligere foretagne valg.
Eksempler på denne type cookies er:
(1) Tilpasning - vi bruger cookies til at gemme oplysninger om dine præferencer og til at personalisere hjemmesiden for dig.
(2) Cookie-samtykke - vi bruger cookies til at gemme dine præferencer i forhold til brugen af ​​cookies mere generelt.
(c) Permanent cookie: vi bruger cookies til at gemme data såsom loginoplysninger, kontaktoplysninger og kontonumre, så du ikke behøver at indtaste dine brugerdata, hver gang du bruger vores websted.

10. COOKIES BRUGT AF VORES TJENESTEUDBYDERE

10.1 Vi bruger Google Analytics til at analysere brugen af ​​vores websted. Google Analytics samler oplysninger om brug af websteder ved hjælp af cookies. De indsamlede oplysninger om vores websted bruges til at oprette rapporter om brugen af ​​vores websted. Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: https://www.google.com/policies/privacy/.

11. HÅNDTERING AF COOKIES

11.1 De fleste browsere giver dig mulighed for at nægte at acceptere cookies og slette cookies. Metoderne til at gøre dette varierer fra browser til browser og fra version til version. Du kan dog få opdaterede oplysninger om blokering og sletning af cookies via disse links:
(a) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da (Chrome);
(b) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);
(c) http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Opera);
(d) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);
(e) https://support.apple.com/da-gb/HT201265 (Safari); og
(f) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Edge).
11.2 Blokering af alle cookies vil have en negativ indvirkning på brugen af ​​mange websteder.
11.3 Hvis du blokerer cookies, kan du ikke bruge alle funktionerne på vores websted.

12. VORES DETALJER

12.1 Dette websted ejes og drives af Work System AB.
12.2 Vi er registreret i Sverige under registreringsnummer 556782-6713, og vores hjemsted er på Industrivägen 11 B, 561 61, Tenhult Sverige.
12.3 Vores vigtigste forretningssted er på Industrivägen 11 B, 561 61, Tenhult Sverige.
12.4 Du kan kontakte os:
(a) pr. post ved hjælp af den ovenfor anførte postadresse
(b) ved at bruge vores webstedskontaktformular; eller
(c) telefonisk på det kontaktnummer, der er offentliggjort på vores websted.
(d) via e-mail ved hjælp af den e-mail-adresse, der fra tid til anden er offentliggjort på vores websted.
loader