Førende i bilindretning til erhvervslivet

Førende i bilindretning til erhvervslivet

Hos Work System brænder vi for biludstyr, bilindretning og tilbehør til firmabiler. Med vores kvalitetssikre løsninger skaber vi orden i og overblik over dit arbejdsmiljø uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vores brede sortiment og erfaring i branchen gør, at vi kan skræddersy en komplet løsning, der passer til netop din firmabil.ONE-STOP-SHOP

Work System er din One-Stop-Shop, hvor du finder alt det, du behøver rent udstyrsmæssigt for at kunne skræddersy din firmabil. Al indretning er baseret på et modulopbygget koncept, så løsningen kan tilpasses præcist til dine specifikke behov. Vores prioritet er at hjælpe dig, så din hverdag bliver sikrere og mere effektiv med dette rette udstyr.

SIKKERHED FØRST – ALTID!

Sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi udfører kollisionstest på vores installationer og produkter for at sikre, at designet og konstruktionen er den bedste og sikreste på markedet. Det er din garanti for, at vores løsninger forbliver sikre og bliver på plads, hvis der skulle ske en ulykke.

Kollisionssikkerhed er altid en vigtig del af vores produktudviklingsproces, og det kan opsummeres til:

- FEM-simuleringer
- Tryktest i vores eget testlaboratorium
- Tredjeparts kollisionstest
- Realistiske kollisionstest i fuld skala – se vores seneste projekt.
- Samtlige montører i Work Systems’ selskaber og Pro Partners i alle lande uddannes og certificeres i installation med henblik på maksimal kollisionssikkerhed.

SE VORES SENESTE KOLLISIONSTEST


STYRKE OG FLEKSIBILITET

Vi udvikler selv vores produkter, og her er styrke og fleksibilitet altid i højsædet. Vi ønsker at levere fremtidssikre løsninger, der holder nu og i fremtiden, så bilindretningen bliver en investering i din virksomhed og effektivitet. Det er win-win for dig, men også for klimaet. Samtidig har vi altid fokus på at skabe så fleksible løsninger, som muligt, da vi ved, at dine behov kan ændre sig med tiden. Med vores løsning kan du tilpasse bilindretningen til dine konkrete behov.

Få et uforpligtende tilbud - Kontakt os


Kontakt os

Står du og skal bruge en samarbejdspartner inden for komplet bilindretning af din eller dine medarbejderes firmabil, så tag endelig fat i os. Vi hjælper gerne i hele processen og monterer og leverer naturligvis også gerne bilen, når den står klar. Vi tilbyder desuden flere forskellige betalingsmuligheder, så du altid kan være sikker på, at der er en løsning, der passer til dig. Vores kyndige sælgere vil altid hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig.

          
TLF: 66 10 11 99                                                                 TLF: 66 10 11 99
KASPER@WORKSYSTEM.DK                                            CF@WORKSYSTEM.DK


loader