Tilbehør bilindretning

Fuldend din indretning med tilbehør og biludstyr, der passer til netop dig. Det mest populære tilbehør er modulbakker, sortimentsskuffer og skuffeinddelere. Vores modul- og transportbakker er tilpasset til vores systemer og passer perfekt til bilindretningen. Modulbakkerne har en gennemsigtig front og skillevæg som tilvalg, hvilket gør det nemt at se og opdele indholdet. De robuste transportbakker kan anvendes både på overhylder og i indretningssystemer med en hyldebredde på 260 mm og 410 mm. Sortimentsholdere og sortimentsskuffer er smart tilbehør, som holder f.eks. skruer, møtrikker og andre smpåting på plads. Sortimentsholderen monteres nemt direkte under en hylde. For at få styr på tingene findes der også skillevægge til vores skuffer og hylder, det er kun dig, der sætter grænsen for kombinationerne. Alle vores systemer, inklusive værktøjstavler, har udstansede huller, som gør det muligt nemt at tilpasse og supplere indretningen med f.eks. kroge og Smartbox (et smart rum til tænger, lange bor, limtuber osv.), som fås med flere forskellige funktioner og i forskellige størrelser. Andet tilbehør som ringbindsstativ, Festool-rum (til f.eks. vaterpas og Festool-skinner osv.), skruestik med udklappeligt stativ og vores storsælger stigeholder på skinne for hurtig adgang, når der er behov for det. Finder du ikke det, du søger, hjælper vi dig med at finde de rigtige produkter og tilpasninger til netop dine behov.
Tilbehør til hylder til din bilindretning Priser fra 14 DKK

Tilbehør hylder

Modulbakker, transportbakker og hyldeinddelere er eksempler på tilbehør til hylder.
Vis 8 produkter i kategorien
Tilbehør til skuffer til din bilindretning Priser fra 108 DKK

Tilbehør skuffer

Skab orden og overblik med f.eks. skuffeinddelere og skuffeindsatser.
Vis 30 produkter i kategorien
Kroge og andet tilbehør til gavle og værktøjstavler Priser fra 14 DKK

Tilbehør gavle og værktøjstavler

Kroge, smartbokse og andet tilbehør til gavle og værktøjstavler.
Vis 24 produkter i kategorien
Sortimentstasker og sortimentsskuffer til dit biludstyr Priser fra 198 DKK

Sortimentstasker og holdere

Her finder du forskellige sortimentstasker og indsatser
Vis 10 produkter i kategorien
Øvrig bilindretning til din arbejdsbil Priser fra 77 DKK

Øvrigt tilbehør

Skruestik, stigeholdere og tilbehør til flasker
Vis 22 produkter i kategorien

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
OBS...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?