Tips og guides

Hvilken arbejdsbelysning skal jeg vælge?

Hvilken arbejdsbelysning skal jeg vælge?

Når du vælger arbejdslampe, er det vigtigt at vælge et lys der passer til brugsområdet. Work System tilbyder flere forskellige LED-lys, der passer til forskellige typer køretøjer og anvendelsesområder.



Hvis du vil bruge lampen, når du arbejder rundt om bilen, vil et bredt strålelys med en kortere rækkevidde være at foretrække, såsom Work Vision Square 24W LED. For at minimere risikoen for blænding skal lampen helst have en stor lysende overflade. Lamperne bør dog ikke forstærkes, da du ofte står over for lampen, og så kan det blænde mere end det gavner. Det kan også være vigtigt ikke at have en alt for skarp arbejdslampe, da det kan give et nedsat syn, når du bevæger dig uden for det oplyste område.
Placér lampen højt og rettet nedad for at sikre, at det forstyrrer så lidt som muligt. Vi anbefaler også altid at have mindst to lys, da det ellers kan være nemt at skygge for lyset med kroppen. Hvis du ønsker at supplere med et ekstra lys, kan en forlygte være et godt alternativ.

Hvis du vil bruge lyset, når du kører bilen, skal du have et stærkere lys, der er mere koncentreret, -her er Work Vision Square 40W LED et godt alternativ Det er dog godt at huske på, at lyset kan forstyrre dig, hvis du er uden for bilen og bevæger dig mod bilen.

Værd at tænke over:

Det er vigtigt at huske på, at arbejdslamperne ikke må bruges i trafikken, da disse kan blænde andre trafikanter. Hvis du vil bruge dem som baklys, dvs. de lyser automatisk, når du sætter i bakgear, skal de ece R23 godkendes.

Hvis du har brug for et godt lys, når du kører bilen, kan det derfor være bedre at tilslutte disse til en kontakt, som du tænder for, når det er nødvendigt.

For elselskaber er det ret almindeligt at bruge et motoriseret søgelys, som du kan styre inde fra bilen for blandt andet at kunne følge elledninger.
produkter i posten
loader