Frontbøjler og siderør

Vores frontbøjler er modeljusteret til hver bilmodel, de er meget nem at montere på bilen. En frontbøjle løfter bilens front - gør bilen pænere - og du kan nemt montere ekstra lys eller en LED-rampe på den, hvilket forbedrer synligheden, når det er mørk. Det beskytter også fronten mod stød. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og vores frontbøjler er altid rustfrit stål, hvilket sikrer, at bøjlen er flot, selv når du kører i sne og regn. De er også poleret til det bedste udseende. Side rør, eller sidestep, som det også kaldes, gør ind- og udstigning lettere, hvis du f.eks. har en pickup eller lignende. Derudover får du et hæftigere udseende på din bil og beskytter dine tærskler. De fås i forskellige størrelser afhængigt af køretøjstypen. Siderørne beskytter også mod stød, er lavet af rustfrit stål og har højglanspoleret som giver det en pæn finish.

Fodtrin/ trinbræt i rustfrit stål til VW Crafter 2017

Fodtrin/ trinbræt i rustfrit stål som passer til fordøre i VW Crafter 2017
1 361 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Fodtrin/ trinbræt i rustfrit til framdörrar VW Transporter T6 2016- (OBS! Passar även T6.1 modellen).

Dette trinbræt bestilles individuelt, hvilket betyder, at du kun kan få trinbrættet på den ønskede side.
1 433 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Fodtrin/ trinbræt bak i rustfrit til VW Crafter 2017-.

Disse rustfrie trin gør det lettere at komme ind og ud af bilen.
1 584 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Fodtrin/ trinbræt bak i rustfrit til VW Transporter T5 og T6

Dette trinbræt gør det lettere at komme ind og ud af bilen.
1 584 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Fodtrin/ trinbræt ved skydedør i rustfrit til VW Crafter 2017- (framhjulsdriven).

Fodtrin/ trinbræt i rustfrit stål som passer til fordøre i VW Crafter 2017
1 656 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Fodtrin/ trinbræt ved skydedør i rustfrit til VW T6, T5.

Dette trinbræt gør det lettere at komme ind og ud af bilen.
1 656 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.