DOBBELTGULV H: 342 MM 3-SIDER
Optimer dine lager muligheder i bilen gennem et dobbeltgulv.Takket være de lange udtræksbokse får du et godt overblik over materiale og værktøjer, mens alt er skjult og sikkert.
9.798 DKK

Mobil holder med USB + Griffin (skal bestilles sammen med ProClip)

Art. nr:925-JH-USBG-521621

Mobil holder med USB-kabel og cig-adapter til USB + Griffin stik
572 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 0 mm
Højde: 0 mm
Bredde: 0 mm
Vægt: 0.0 kg

Information

Monteringstid: 0 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 12 mån
X
Tilføj
Produktinformation
Justerbar holder med Micro-USB-stik. Passer til enheder med og uden skal / hud, der har følgende dimensioner: Bredde: 62-77 mm, Tykkelse: 9-13 mm. 2.1A oplader. 12 / 24V. Med vippesving.

Med din mobiltelefon i en holder i bilen har du det altid inden for rækkevidde. Trafiksikker og bekvem! Med en aktiv holder har du altid et nyt opladet batteri, når du forlader bilen. Hvis du har en bil med USB-forbindelse, kan du fjerne cig-pluggen fra holderkablet, så får du et USB-kabel til at forbinde direkte til USB-stikket i bilen.
 
Den justerbare holder passer til telefoner med og uden case, der har følgende dimensioner. Bredde: 62-77 mm, Tykkelse: 9-13 mm. Justerbare beslag fås i forskellige størrelser. Mål din telefon og sammenlign med holderens specifikationer for at sikre at du har valgt det rigtige produkt (hvis du bruger casen: Mål enheden med casen på plads).
 
Inden du bruger holderen, skal du sørge for, at opladningsstikket vender mod højre hul (det kan ændres) og juster bredden af ​​holderen, så den passer til din mobil, og hold den så sikkert i en opretstående position, der giver dig maksimal mobil dækning. Holderen har et stilfuldt og diskret design, der passer godt ind i bilens interiør. Du kan f.eks. tilslutte en bærbar håndfri eller opladerkabel til telefonen, når den er på plads i holderen.
 
Holderen er lavet af sort ABS plast. Du sætter din telefon i holderen hurtigt og nemt og tager det med dig lige så nemt som du forlader bilen. Holderen er udstyret med en vippevinkel, så du let kan justere vinklen for at undgå refleksion på skærmen. Du kan vinkle holderen 22 ° i hver retning. Monteret på ProClip Mounting Platform.

ProClip mobilholder beslag. Velegnet til Berlingo o Partner

Monteringsbeslag til mobiltelefon egnet til Berlingo og Partner.
154 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Mobil holder ProClip til montering i Boxer, Ducato og Jumper

Nem og let montering af mobiltelefon holder på bilens instrumentbræt. (CENTER MONTAGE).
154 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Mobil holder ProClip til montering i Ducato, Boxer og Jumper.

Nem og let montering af mobiltelefon holder på bilens instrumentbræt. (VENSTRE MONTAGE).
154 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Mobil holder med USB + Griffin (skal bestilles sammen med ProClip)

Mobil holder med USB-kabel og cig-adapter til USB + Griffin stik
572 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Mobilholder med USB type-C kabel + Griffin (skal bestilles sammen med ProClip)

Mobilholder med USB type-C kabel + Griffin (skal bestilles sammen med ProClip)
572 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Mobil holder til Apple iPhone (skal bestilles sammen med ProClip)

Aktiv mobilholder med USB-kabel og cig-adapter til iPhone 6, 6S, 7, 8, X
644 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.