Hvem er Work System?
Se vores historie og lær mere om os og vores værdier.

Inverter 2000W 12 V ren sinus

Art. nr:928-PX2000

Carspa PX2000-12 V spændingsomformer – ren sinusformet omformer tilbyder fremragende kvalitet og reel sinusformet effekt til drift af dine favoritværktøjer og andre følsomme belastninger.
3 501 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 422 mm
Højde: 245 mm
Bredde: 113 mm
Vægt: 4.4 kg

Information

Monteringstid: 60 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 12 mån
X
Tilføj
Produktinformation
Carspa PX2000-12 spændingsomformer – ren sinusomformer tilbyder fremragende kvalitet og ægte sinusudgang til drift af dine foretrukne værktøjer og andre følsomme belastninger.
Digitalt LCD display viser inputdata, output og alarmer.

Læs vores artikel omhyggeligt, inden du køber en spændingsomformer:
Hvordan vælger jeg den rigtige spændingsomformer?


Produktfunktioner:
- Ren sinusbølgeeffekt (THD < 3 %)
- LCD-displayet viser drifts- og fejlstatus (indgangsspænding, udgangsspænding, output, batterikapacitetsniveau, belastningsniveau, grænsefladekode og fejlkode)
- Høj modstand mod overspændingsstrøm, evnen til at køre tunge belastninger som tv, motorer og meget mere.
- Køleventilatoren i vekselretteren aktiveres termisk, den slukkes automatisk, når vekselretteren køler af.
- Jording af beskyttelse
- Smidig start: fleksibel start fra apparater.
- Ren sinusbølgespænding: nettoeffekt til følsomme belastninger.
- Kraftfuld mikroprocessor
- Miljøvenligt ikke-brændbart materiale
- Fjernbetjening medfølger
- Manuel kontakt: ON / OFF / Fjernbetjening

Beskyttelsesfunktion:
- Omvendt polaritetsbeskyttelse
- Lav spænding: alarm Til og Fra
- Overspændingsbeskyttelse
- Overbelastningsbeskyttelse
- Termisk beskyttelse
- Kortslutningsbeskyttelse
- Omvendt polaritetsbeskyttelse
- Smidig start
- Auto. Gendannelse
- Beskyttelsesjording

Tekniske parametre:
Mål: 422 × 245 × 113 mm
Vægt: 4,35 kg
- 12 V, 230 V, 50 Hz
- Effekt 2000 W kontinuerligt, 4000 W spids
- Ren sinuskurve
- Arbejdstemperatur: -20 til 50 °C
- Arbejdsfugtighed: 20 % - 90 % RF uden kondensation

Stik, udtag:
- 2x udtag type F – Euro med jordforbindelsesben
- 2 x USB-stik – 5V 2,1 A, strømforsyning til yderligere enheder
- RJ45-stik – Mulighed for tilslutning af en fjernbetjening
- GAB-kontakt – Kommunikationsport, producenten FORBEREDER
- Tilslutningsklemme – a + For tilslutning af kabler til batteriet

Inverter PROwatt 700i/12v (inkl.fjärr)

PROwatt-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 700 watt. Har en digital display där man kan se batterispänning, effektuttag samt eventuella felkoder.
2 518 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Inverter PROsine 1800i/12V

Välbeprövad omformare som har en vridbar display för enkel avläsning och kontroll.
7 496 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Inverter Cotec SE-400, 12V

COTEC-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 400 watt. I denna fungerar det perfekt att använda eldrivna handverktyg.
1 418 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Inverter 2000W 12 V ren sinus

Carspa PX2000-12 V spændingsomformer – ren sinusformet omformer tilbyder fremragende kvalitet og reel sinusformet effekt til drift af dine favoritværktøjer og andre følsomme belastninger.
3 501 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Inverter PROwatt 1400i/12v (inkl.fjärr)

PROwatt-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 1400 watt. Har en digital display där man kan se batterispänning, effektuttag samt eventuella felkoder.
4 188 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Inverter 1200W 12 V ren sinus

Carspa PX1200-12 V spændingsomformer – ren sinusformet omformer tilbyder fremragende kvalitet og reel sinusformet effekt til drift af dine favoritværktøjer og andre følsomme belastninger.
2 449 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
OBS...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?