Vælg en anden kategori

GSM-start Thermo call TC4 Advanced Webasto

Art. nr.929-App

GSM start Thermo call TC4 Advanced - Kontroller varmeapparatet i bilen med din Smartphone! Uanset hvor du er, med Thermo Call TC4 kan du starte din parkeringsvarmer uanset afstanden. Den nemmeste måde er at bruge en af ​​vores apps, men du kan også ringe eller sende en sms.

Eksempler på nogle af funktionerne:
- Forprogrammer starttiden op til syv dage.
- Indstil den tid, du vil have varmeren til at starte eller brug HTM-funktionen og indstil den tid, du vil sætte i stedet, så varmen starter automatisk.
- Vælg om bilen skal opvarmes, ventileres eller hvis den skal håndtere det automatisk afhængigt af temperaturen.
- Mulighed for at modtage SMS-kvitteringer.
- Evne til at modtage statusmeddelelse med information om temperatur og batterispændingen i køretøjet.

Generelle oplysninger:
- Passer til Thermo Top E / C / P & EVO 4/5/5 +
- Passer til Thermo 50 / 90S / 90ST & Pro 50/90
- Passer til AirTop 2000 STC & EVO 40/55
- Passer til AirTop 2000 ST & EVO 3900/5500 i kombination med temperaturknap og kabel W 132 030 5A

Tekniske oplysninger
- 12 - 24V
- Analog og W-bus signal

Leveres med Telia Refill kort påfyldt med 100 kr.

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VÆGT/MONTERING/LEVERANCE/GARANTI

0.0kg
60min
1 dag
12mån
X
2 865 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.