V-LS3 BILINDRETNING
Dette er en af vores mest populære bilindretninger. Du får gode opbevaringsmuligheder for både dine værktøjskasser, maskiner, forbrugsmaterialer og dit absolut mindste sortiment. Dette e den bedste pris på markedet.
6.068 DKK

Bilindredtning Citroën 

Vi tilbyder indretning samt standard og brugerdefinerede løsninger skræddersyet til dig og din Citroën. Vores høje kvalitet, brede erfaring kombineret med vores høje standarder for produktudvikling og test gør os til en førende aktør i vores branche. Vores sortiment består af både enkle og mere avancerede indretningsløsninger, hvor bundrammen er gavle/sideprofiler og hylder. Sammen med forskellige skuffekombinationer, slæder, skilleplader og meget mere, kan vi skabe et perfekt system, tilpasset dig og din virksomhed. Tid er penge, og at kunne spare nogle minutter her og der gør en forskel i en arbejdsuge. Smarte løsninger er gode for os, og alt indretning er svensk fremstillet og testet af SP (Svensk Teknisk Forskningsinstitut). Det giver sikkerhed, ikke mindst fra et sikkerhedssynspunkt.
Bilindretning til venstre side Priser fra 3440 DKK

Bilindretning, venstre side

Bilindretninger tilpasset til venstre side i en varebil, som hjælper dig med at holde orden.
Vis 106 produkter i kategorien
Bilindretning til højre side Priser fra 4020 DKK

Bilindretning, højre side

Bilindretninger tilpasset til højre side i en varebil, som hjælper dig med at holde orden.
Vis 70 produkter i kategorien
Store skuffeelementer til din bil Priser fra 8408 DKK

Store skuffeelementer

Optimer dine opbevaringsmuligheder med et eller flere skuffeelementer
Vis 18 produkter i kategorien
Værktøjstavler til din arbejdsbil. Priser fra 1131 DKK

Værktøjstavler

Værktøjstavler fås både til indvendigt brug og til bagdøre.
Vis 10 produkter i kategorien
Lastramper og lifte til din arbejdsbil. Priser fra 17199 DKK

Læsseramper og lifte

Maskinramper, læsseramper, baggavlsramper, opkørselsramper og lifte er produkter, der letter tunge løft og skaber god tilgængelighed.
Vis 3 produkter i kategorien
Med vores bilreoler får du meget bedre styr på dit værktøj og dine maskiner i din varevogn (f.eks. til tømrere, VVS'ere og elektrikere), handyman-bil eller privatbil. De skaber en rød tråd og orden i tingene, hvilket betyder, at du bruger mindre tid på at lede efter dit værktøj. Vores mangeårige erfaring, brede viden og høje kvalitet – og ikke mindst vores høje krav til produktudvikling og testning – gør os til en førende aktør i vores branche.

Vores bilreoler er fremstillet i Sverige, crashtestet og har 5 års garanti. Alle vores indretningssystemer er testet af SP (det svenske tekniske forskningsinstitut), hvilket især giver tryghed ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Vi har mange standardløsninger til individuelle køretøjer, men vi kan også tilbyde specialløsninger, som er tilpasset meget specifikke formål.

image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?

loader