Resultat Alle produkter

Baseret på din søgning og valg fandt vi 381 produkter opdelt i kategorier nedenfor.
Bilindretning til de bedste priser på markedet

Bilindretning

Bilindretning, serviceindretning, værkstedindretning og modulært system er navne på opbevaringsløsninger og det vil hjælpe dig med at holde tingene på plads og skabe fleksible løsninger til værktøjer i din erhvervsbil.
Vis 162 produkter i kategorien
Eksempler på biludstyr / tilbehør er vores plastbakke

Biludstyr, tilbehør & indretninger

Smartboxe, skillevægge, plastbakker, kassefordelere, sortimentholdere, trinholdere, binderrammer er en del af vores tilbehør, vi kan tilbyde til vores bilinteriør.
Vis 54 produkter i kategorien
Dobbelt gulv & hævet gulv

Dobbelt gulv

Dobbelt gulv (hævet gulv) er et godt eksempel på udstyr, der skaber store opbevaringsmuligheder, tilgængelighed og ergonomi. Samtidig frigives overflader med mulighed for yderligere møbler oven på dobbeltgulvet.
Vis 40 produkter i kategorien
En transformator anvendes med fordel i dit transportkøretøj for at kunne betjene 230V elektriske produkter.

Strømforsyning

Hvis du er på udkig efter transformatorer til 12V til 24V eller 12V til 230V, batterisikring, omformere, isoleringsrelæer eller batterier, er du kommet til det rigtige sted. Vi har et bred sortiment og smarte løsninger, når det gælder strømforsyninger.
Vis 5 produkter i kategorien
Tagudstyr

Tagudstyr

Tagdækningsudstyr er en smart, bekvem og let tilgængelig måde at opbevare materialer på. Belastningsrammer, trinholdere, stropper, belastningsfanger, rørmuffer, tagplader, bagdørstrapper er nogle eksempler fra sortimentet.
Vis 22 produkter i kategorien
Lastslæder fra Work System

Lastslæder

Vores selvfremstillede tilbagetrækkelige last slæder er en glimrende løsning for dem, der vil have nem adgang til på- og aflæsning eller blot dine værktøjer. Slæderne kan fremstilles og tilpasses dine ønsker og kan håndtere belastninger på op til 350 kg i udstrakt stilling.
Vis 0 produkter i kategorien
Hardcases og Rolltops

Hardcases (dæksler) og Rolltops (Hardcovers)

Vores populære hardcases (dæksler) skaber et beskyttet rum fra både vejret og tyveri. Vores populære rolltop (hardcover) giver ligeledes et beskyttet rum.
Vis 2 produkter i kategorien
Udvendig tilbehør og ekstra lys

Udvendig tilbehør og ekstra lys

Vi ved at, et smukt ydre er ikke alt. Men hvorfor ikke kombinere det pænt og funktionelt. Dette er præcis det, vi kan tilbyde i kategorien Udvendig og ekstra lys.
Vis 33 produkter i kategorien
Arbejdsbelysning

Arbejdsbelysning

Et god arbejdslampe behøver ingen yderligere forklaring og lys er bedre end mørke. Arbejdsbelysning er en vigtig og vital del, når du har bilen som arbejdsplads om aftenen eller på steder med begrænset naturligt lys.
Vis 19 produkter i kategorien
Beskyttelsesbeklædning og lastsikring

Beskyttelsesbeklædning og lastsikring

I princippet leveres alle transportkøretøjer udelukkende fra fabrikken uden beskyttende beklædning indeni. Vores beklædning er lavet af Sandwich Polypropylen (plastik) og beskytter det indre metalplader og lak mod stød og ridser. Desuden bliver det rigtig pænt interiør.
Vis 14 produkter i kategorien
Advarselslamper og blitzlys

Advarselslamper og blinklys

Tagskilt, LED-rampe, blinklys, rotordele, søgelys er nogle af de produkter, vi kan tilbyde i kategorien Warning Lights / TMA.
Vis 14 produkter i kategorien
Førermiljø

Førermiljø

I produktkategorien førermiljø finder du alt, der gør din bil til et komplet mobilt kontor.
Vis 28 produkter i kategorien
Sikkerhed

Sikkerhed

Tag sikkerhed alvorligt, du ved aldrig når ulykken opstår. Derfor tilbyder vi et komplet udvalg af produkter, der hjælper dig, når behovet er størst.
Vis 9 produkter i kategorien

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.