Produktnyheder

Nye sikkerhedslåse fra Blackstone

Nye sikkerhedslåse fra Blackstone

Med et arbejdskøretøj er man ekstra udsat for tyveri og dyre angreb. Work System har nu taget sikkerhedslåse ind fra Blackstone, en sikker og smart tyverisikring til arbejdskøretøjer, som forebygger indbrud.

I 2020 blev der registreret 49.500 indbrud i køretøjer i Sverige ifølge det svenske råd for forebyggelse af kriminalitet. Indbrud i et arbejdskøretøj kan have tidskrævende konsekvenser, når bilen skal repareres, værktøjet skal udskiftes, og det planlagte arbejde ikke kan udføres. For at forebygge tyveri i arbejdskøretøjer har Blackstone udviklet indbrudssikrede låse i et innovativt design, som fungerer til alle varevognsmodeller på markedet. Cylinderen i låsen er både slag-, dirke- og boresikker og leveres med patenterede nøgler. Den monteres nemt på bagdøre og skydedøre, hvor konstruktionen forhindrer, at låsen kan slides fri af døren ved angreb.

Blackstone fås i to modeller: Slam og Combo. Modellen Slam låser altid automatisk ved dørlukning til forskel fra modellen Combo, som kan deaktiveres manuelt for dem, som ikke ønsker automatisk låsning i løbet af arbejdsdagen. Uanset hvilken model du vælger, er den robuste profil udformet til at kunne modstå kraftige slag, f.eks. hammerslag, og låsemekanismen er helt beskyttet mod angreb.

loader