Sortimentstasker og holdere

Her finder du sortimentstasker og sortimentsskuffer til dit biludstyr. Sortimentsholdere og sortimentsskuffer er smart tilbehør, som holder f.eks. skruer, møtrikker og andre småting på plads. Sortimentsholderen monteres nemt direkte under en hylde. Sortimentsskuffen er fremstillet i polypropylen, som er modstandsdygtig over for olie og syrer. Låget på skuffen er gennemsigtigt, så du nemt kan se dit sortiment.

Sortimentskasse CarryLite

En meget populær sortimentkasse, inklusiv indsatskasser.
351 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Sortimentsholder Carrylite inkl. taske

Vores egne sortimentsholdere, som i princippet kan monteres overalt i vores indretninger.
622 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Sortimentskasse Raaco

En meget populær sortimentkasse, inklusiv indsatskasser.
220 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Sortimentsholder Carrylite

Sortimentsholder Carrylite
271 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Sortimentstaske Assorter inkl. holder

Vores egne sortimentsholdere, som i princippet kan monteres overalt i vores indretninger.
418 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Taskeholder Universal

Enkle og fleksible taskeholdere, som passer til de fleste maskintasker på markedet.
251 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?