V-LS3 BILINDRETNING TIL VW CADDY STANDARD
Dette er en af vores mest populære bilindretninger til VW Caddy Standard. Du får gode opbevaringsmuligheder for både dine værktøjskasser, maskiner, forbrugsmaterialer og dit absolut mindste sortiment. Dette e den bedste pris på markedet.
4.521 DKK

Bilindretning Citroën Berlingo L1 

Vi tilbyder indretning samt standard og brugerdefinerede løsninger skræddersyet til dig og din Citroën Berlingo L1. Vores høje kvalitet, brede erfaring kombineret med vores høje standarder for produktudvikling og test gør os til en førende aktør i vores branche. Vores sortiment består af både enkle og mere avancerede indretningsløsninger, hvor bundrammen er gavle/sideprofiler og hylder. Sammen med forskellige skuffekombinationer, slæder, skilleplader og meget mere, kan vi skabe et perfekt system, tilpasset dig og din virksomhed. Tid er penge, og at kunne spare nogle minutter her og der gør en forskel i en arbejdsuge. Smarte løsninger er gode for os, og alt indretning er svensk fremstillet og testet af SP (Svensk Teknisk Forskningsinstitut). Det giver sikkerhed, ikke mindst fra et sikkerhedssynspunkt.
Bilindretning til venstre side Priser fra 2863 DKK

Bilindretning, venstre side

Bilindretninger tilpasset til venstre side i en varebil, som hjælper dig med at holde orden.
Vis 11 produkter i kategorien
Bilindretning til højre side Priser fra 2781 DKK

Bilindretning, højre side

Bilindretninger tilpasset til højre side i en varebil, som hjælper dig med at holde orden.
Vis 6 produkter i kategorien
Dobbeltgulv og forhøjet gulv hjælper dig med at få maksimal plads i din arbejdsbil. Priser fra 10233 DKK

Dobbeltbund

Dobbeltbund (forhøjet gulv) er et godt eksempel på udstyr, som skaber store opbevaringsmuligheder, tilgængelighed og ergonomi. Samtidig frigøres der aflastningsflader med mulighed for yderligere indretning oven på dobbeltgulvet.
Vis 4 produkter i kategorien
Store skuffeelementer til din bil Priser fra 6525 DKK

Store skuffeelementer

Optimer dine opbevaringsmuligheder med et eller flere skuffeelementer
Vis 18 produkter i kategorien
Et eksempel på biludstyr/tilbehør er vores plastbakker Priser fra 14 DKK

Tilbehør bilindretning

Smartbox, skillevægge, plastbakker, skuffeinddelere, sortimentsholdere, stigeholdere og mappestativer er en del af det tilbehør, vi kan tilbyde til vores bilindretninger.
Vis 96 produkter i kategorien
Værktøjstavler til din arbejdsbil. Priser fra 592 DKK

Værktøjstavler

Værktøjstavler fås både til indvendigt brug og til bagdøre.
Vis 4 produkter i kategorien
Lastramper og lifte til din arbejdsbil. Priser fra 11774 DKK

Læsseramper og lifte

Maskinramper, læsseramper, baggavlsramper, opkørselsramper og lifte er produkter, der letter tunge løft og skaber god tilgængelighed.
Vis 3 produkter i kategorien

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?