Bilindretning, venstre side

Med en bilindretning får du styr på dit værktøj og dine maskiner. I varebilen er det mest almindeligt med indretning i venstre side. Du har let adgang til tingene og har et godt overblik over det, du har brug for. Fundamentet for vores indretninger er gavle og hylder. Sammen med forskellige skuffekombinationer, slæder, skillevægge og meget mere kan vi skabe et system, der er perfekt tilpasset dig og din virksomhed. Smarte løsninger findes der masser af hos os, og al indretning er svensk fremstillet og testet af SP (Sveriges Tekniske Forskningsinstitut). Det giver tryghed, ikke mindst ud fra et sikkerhedssynspunkt.

V-ENKEL Bilindretning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1

Med vores bilindretning V-Enkel får du masser af lagerplads i din Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
3 550 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-LS3 Bilindretning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1

Med en blanding af skuffer og hylder er dette en meget populær bilindretning egnet til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
5 938 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-LB6 Bilindretning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1

Denne bilindretning har en let tilgængelig skuffedør lige inden for bagdørene på Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
8 461 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-LSB Bilindretning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1

En mere enkel løsning af vores populære service indretning med både skuffer og hylder til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
4 780 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-PRO Bilindretning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1

Med denne bilindretning får du meget opbevaring i både hylder og skuffer, der passer til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
8 763 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

V-BAS Bilindretning til Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1

Bilindretning V-BAS er indgangsmodellen på venstre side af Citroen Berlingo & Peugeot Partner L1H1.
2 721 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
OBS...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?