INVERTER PROSINE 1800I/12V
Vores velprøvede konverter, som kan tage startstrøm op til to gange den nominelle effekt.Overkommelig med mange installationer i erhvervskøretøjer som busser, servicevogne mv.Ren sinusbølge med god funktion til alle typer udstyr.Drejeligt display til nem læsning og kontrol.
7.013 DKK

Strømforsyning

En transformator anvendes med fordel i dit transportkøretøj for at kunne betjene 230V elektriske produkter. Omformere, konvertere, strømfordelere er alle ord for det samme: En enhed, der konverterer et batteri til DC (DC) til AC (AC). De fleste af vores produkter er tilgængelige som løsninger, detaljer eller samlet i færdige kits.

Inverter Cotec SE-400, 12V

COTEC-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 400 watt. I denna fungerar det perfekt att använda eldrivna handverktyg.
1 398 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Inverter PROwatt 700i/12v (inkl.fjärr)

PROwatt-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 700 watt. Har en digital display där man kan se batterispänning, effektuttag samt eventuella felkoder.
2 484 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Inverter PROwatt 1400i/12v (inkl.fjärr)

PROwatt-omformare är en 12VDC-serie med ren sinusvåg 1400 watt. Har en digital display där man kan se batterispänning, effektuttag samt eventuella felkoder.
4 130 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Inverter PROsine 1800i/12V

Välbeprövad omformare som har en vridbar display för enkel avläsning och kontroll.
7 393 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Clayton LPS 1200W

Clayton LPS 1200w - Är ett allt-i-ett system med batteri, omformare & batteriladdare
13 767 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Clayton LPS 2500W

Clayton LPS 2500w - Är ett allt-i-ett system med batteri, omformare & batteriladdare
18 005 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Solpanel 50W

Solpanel som är perfekt för att underhålla & ladda extrabatteriet. Förlänger även batteriets livslängd.
979 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Laddare Defa MultiCharger 12A

Batteriladdare för fast installation i bil. 12A med switchmode-teknologi. Kan användas på alla typer av bly/syra-batterier.
1 810 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Laddare Defa MultiCharger 20A

Batteriladdare för fast installation i bil. 20A med switchmode-teknologi
2 436 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Y-skarv Plugin

Y-skarv Plugin är en skarvkontakt som är lämplig att använda för att skarva ihop kablar vid förlängningar.
125 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Kupévärmaruttag Plugin

Uttag till din kupévärmare. Passar perfekt på vintern när det är kallare ute.
197 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Eluttag Dubbelt Plugin med fortsättning

Plugin Dubbeluttag IP44 utanpåliggande med fortsättning.
373 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Anslutningssats 1m + 2,5m

Kittet innehåller: 1m intagskabel Monteringssats 2,5m Anslutnings kabel
398 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Eluttag Dubbelt Plugin

Plugin Dubbeluttag IP44 är ett utanpåliggande dubbeluttag med fjäderbelastade lock.
460 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Kupéfläkt 1700W m stickkontakt

Kupévärmare m. Schuko. Starta dagen i en varm bil med frostfria rutor.
617 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Kompressor 230V med tank 6L Fabrikat: Tjep 6\160 art 713988

Kompressor 230V med 6L tank är en bärbar kompressor med smart design som passar utmärkt till mindre arbeten från bilen.
2 016 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Kopplingskit till inverter 300-700W

I kopplingskitet till inverter ingår en röd & svart 16mm kabel, säkringshållare, säkring, kabelskor och batterivakt.
992 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Dc/DC Laddare D250SE 20A Laddning mellan batterier.

D250SE Den nya tekniken mellan startbatteri och förbrukningsbatteri. Fungerar som en kraftfull inbyggd laddning när du är på resande fot.
1 907 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Smartpass 120 (Ökar laddningen 120A när D250SA är installerad)

Separerar, prioriterar & förbättrar batterier och utrustning. OBS! Denna enhet är slav till D250SA och fungerar inte enskilt.
2 053 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.