INVERTER PROSINE 1800I/12V
Vores velprøvede konverter, som kan tage startstrøm op til to gange den nominelle effekt.Overkommelig med mange installationer i erhvervskøretøjer som busser, servicevogne mv.Ren sinusbølge med god funktion til alle typer udstyr.Drejeligt display til nem læsning og kontrol.
7.013 DKK

Elektronik, luft og affjedring

Hos Work System finder du alt til varebilen. Det bliver stadigt vigtigere at have velfungerende og intelligente løsninger til elektronik og strømforsyning. En inverter eller strømomformer hjælper dig med at omdanne et batteris jævnstrøm til vekselstrøm, hvis du f.eks. har brug for 230 V til eldrevne maskiner og værktøj. Det anbefales at have ekstra batterier eller ladere i bilen, når du har mange maskiner og værktøjer. De fleste af vores produkter fås separat eller sammensat i færdige sæt.
Work Systems inverter til din arbejdsbil Priser fra 275 DKK

Invertere

Her finder du invertere og strømomformere, så du kan omdanne 12 V jævnstrøm til 230 V vekselstrøm til eldrevne maskiner og værktøj.
Vis 13 produkter i kategorien
Batterier og opladning hos Work System Priser fra 992 DKK

Batterier og opladning

Ekstra batterier og ladere er gode ved brug af mange forskellige elektriske komponenter i varebilen.
Vis 5 produkter i kategorien
230 V-løsninger til dit biludstyr Priser fra 127 DKK

230 V-løsninger

Tilbehør og løsninger til el som f.eks. eludtag, tilslutningssæt og samlekontakter til 230 V.
Vis 13 produkter i kategorien
Trykluft, der er velegnet til mindre opgaver fra arbejdsbilen Priser fra 1452 DKK

Trykluft

Kompressor til trykluft
Vis 2 produkter i kategorien
Koblingssæt og batterier til din arbejdsbil Priser fra 999 DKK

Tilslutningssæt inverter og batteri

Her finder du tilslutningssæt til inverter og batteri.
Vis 3 produkter i kategorien

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?