Vælg en anden kategori

H-BAS Bilindretning til Fiat Doblo og Opel Combo L1H1

Art. nr.26-CD-L1H1-Y11-H-BAS

Leder du efter en smidig og smal bilindretning for at få orden på dit mindre sortiment? Så passer H-BAS din Fiat Doblo og Opel Combo L1H1. At fylde denne indretning op med vores modulære bakker, er som regel en populær måde at skabe ro og orden på forbrugsmaterialer som skruer, møtrikker, koblinger, bolte, bor osv. Forsiden af de modulære bakker er designet til optimal tilgængelighed og kan suppleres med gennemsigtig front og tværgående skillevægge efter hver 60mm for at give hvert sted sin plads.

Tilbehør på billedet er ikke inkluderet, men selvfølgelig kan du købe dem.
Alle monteringsdetaljer og instruktioner er inkluderet.
Bilindretninger fra Work System er svensk-fremstillet og omhyggeligt udviklet til at modstå hårde vilkår.

Gavlprofiler

Arbejdssystemgavle i sortanodiseret aluminium er nøje udviklet og testet i flere år. Alt for at skabe den ultimative profil. Dette har resulteret i et meget let og stærkt design med store og brede applikationer. Brug den til vores standardsystemer, dobbeltgulve, smart gulv, foldbare hylder, eller hvorfor ikke noget helt tilpasset og unikt? Med vores hjørneknuder og vinkler er mulighederne næsten uendelige. I de borede huller med C / C 17,5 mm produkter og detaljer kan skrues direkte med vores taptiteskrue uden at indsætning i hullerne først! I aluminiumsprofilen kan riller også monteres med detaljer og produkter, men her helt trinløst ved hjælp af vores notemøtrikker. Ideel til f.eks værktøjsplader, som du vil justere i højden i henhold til dit særlige udstyr. -Materiale i 6063-T6 aluminium -15my tyk sort anodisering -AKT testet

Værktøjstavle system

Vores systemer leveres med værktøjstavler, der øger lagerpladsen og mulighederne endnu mere. Værktøjstavlerne er lavet af 1 mm aluminium med en 15 mm tyk gennemsigtig anodisering, som tillader værktøjstavlerne hårde miljøer og forhold, mens de opretholder deres udseende. Læg ikke tingene løs på gulvet, spar plads og tid ved at hænge det på vores systemer i stedet!
På værktøjspladerne kan du montere vores smarte tilbehør såsom:

- Smart-kasser til normalt opbevaring af spraydåser, flasker osv. Fås i bredder på 230 mm, 330 mm og 1200 mm.
- Smartbox limrør til opbevaring af op til 8 limrør.
- Smartbox-rør til opbevaring af rør eller større bor og værktøj. Fås i bredde x dybde på 50x50mm, 70x70mm og 105x105mm.
- Vi har et stort udvalg af forskellige kroge til at hænge alt fra kabler og værktøj.

Hylder

Vores hylder er designet med en selvbærende konstruktion, der gør hylderne lyse og stabile.
Alle hylder er lavet af AZ185 Aluminiumsbelagt Dx51 stålplade med varierende tykkelse for så let design som muligt, hvilket også giver fremragende beskyttelse mod korrosion og en slank finish.
Hylderne har en 5,2 cm høj hurtig, som holder dine ting på plads. For større værktøjer eller ting med højt tyngdepunkt, der risikerer at falde ud, tilbyder vi en glat dropfront.
Længden og dybden på hylderne varierer afhængigt af systemets størrelse og hvilket køretøj hylden skal monteres i.
Vi tilbyder også brugerdefineret skillevæg og modul rygsække for nem rækkefølge og struktur i hylderne.
Work System giver 36 måneders garanti på alle hylder, noget vi er meget stolte af, da vi kan garantere holdbarhed i 3 år.

Bilindretning

Work System sælger selvfremstillede bilindretning og tilbehør til kunder over hele Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Storbritannien til markedets bedste priser.
Materialerne fremstilles i Småland og samles eller videresendes til kunden. Alle indretninger har en selvbærende konstruktion i aluminium-zinkbelagt stålplade med fokus på kvalitet og sikkerhed.
Vores kasser bruger kuglelejer som standard for at give en blød lukning og åbning. Det svenske tekniske forskningsinstitut SP, har crashtestet vores materialer for at sikre, at vores systemer er sikre.
Work System tilbyder 36 måneder på alt bilinteriør. Alle vores systemer kan suppleres som ønsket. Ring eller besøg os for et uforpligtende tilbud!

Totalmål

770mm
875mm
262mm

VÆGT/MONTERING/LEVERANCE/GARANTI

11.6kg
134.5min
1 dag
36mån
X
2 203 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.