Hvem er Work System?
Se vores historie og lær mere om os og vores værdier.

Mobil holder til Apple iPhone (skal bestilles sammen med ProClip)

Art. nr:925-JH-IPH-521666

Aktiv mobilholder med USB-kabel og cig-adapter til iPhone 6, 6S, 7, 8, X
653 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 80 mm
Højde: 95 mm
Bredde: 55 mm
Vægt: 0.0 kg

Information

Monteringstid: 0 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 12 mån
X
Tilføj
Produktinformation
Med vippesving og USB-kabel. Apple-godkendt opladningskabel. Justerbar holder. Passer til enheder, der har følgende dimensioner: Bredde: 62-77 mm, Tykkelse: 2-10 mm.

OBS! Det er vigtigt at indsætte enheden rigtigt i holderen og tage den lige ud af holderen.

Med din iPhone i en aktiv holder har du altid et nyt opladet batteri! Derudover har du altid din iPhone inden for rækkevidde af bilen. Trafiksikker, nem og bekvem! Holderen har et stilfuldt og diskret design, der passer godt ind i bilens interiør. Din iPhone holdes sikkert i en opretstående position, der giver dig maksimal mobil dækning.
 
Holderen er udstyret med et Apple-godkendt cig-kabel til tilslutning til bilens 12 Volt stikkontakt. Når du sætter iPhone i holderen, tilsluttes den automatisk til opladeren. Hvis du har en bil med USB-forbindelse, kan du fjerne cig-pluggen fra holderkablet, så får du et USB-kabel til at forbinde direkte til USB-stikket i bilen.
 
Kabellængde: 123 cm.
 
Vigtig information!
For at bruge USB-kablet til transmission af lydfiler, skal dit bilanlæg understøtte dette. Det er nemt at finde ud af ved at tilslutte telefonen til bilanlæget med det USB-opladningskabel, du modtog med telefonen. Opladning via USB virker uanset.
 
Holderen er lavet af ABS plast og har en perfekt pasform. Du sætter iPhone i holderen hurtigt og nemt og tager det lige så nemt som du forlader bilen.
 
Passer til enheder med cases med dimensioner: Bredde: 62-77 mm, tykkelse 2-10 mm. (Også egnet til cases, der er tykkere end 10 mm, afhængigt af casekanternes form/ design).
 
Holderen er udstyret med en vippevinkel, så du let kan justere vinklen for at undgå refleksion på skærmen. Du kan vinkle holderen 22 ° i hver retning. Monteret på ProClip Mounting Platform.

Velegnet til:
Apple iPhone 6
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 7
Apple iPhone 8
Apple iPhone X

Gulvmonteret stativ til bærbar computer

Til dem, der bruger en bærbar computer på arbejdspladsen og har brug for organisering og nem tilgang.
2 592 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj
156 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Mobil holder til Apple iPhone (skal bestilles sammen med ProClip)

Aktiv mobilholder med USB-kabel og cig-adapter til iPhone 6, 6S, 7, 8, X
653 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj
156 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj
156 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Mobilholder med USB type-C kabel + Griffin (skal bestilles sammen med ProClip)

Mobilholder med USB type-C kabel + Griffin (skal bestilles sammen med ProClip)
580 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
OBS...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?