Hvem er Work System?
Se vores historie og lær mere om os og vores værdier.

Justerbar spærrebjælke 1500-2200 mm

Art. nr:BL-150-220-LS

Justerbar spærrebjælke 1500-2200 mm
854 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 1480 mm
Højde: 50 mm
Bredde: 50 mm
Vægt: 3.5 kg

Information

Monteringstid: 0 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 12 mån
X
Tilføj
Produktinformation
Spærrebjælken bruges sammen med ankerskinnerne. Justerbar mellem 1100-1550 mm. Et godt og fleksibelt alternativ til flytbare og fleksible ankerpunkter i transportkøretøjer, skabe eller trailere.
Blokerende vidte ved jævn belastning er 300-200daN afhængigt af længden af barrierebjælken.

Fragtnøgle til ankerskinne 25 mm

25 mm fragtnøgle til ankerskinnen for sikring af varer og gods. Lavet af rustfrit stål og aluminium.
30 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Spændebånd

Med et spændebånd kan du sikkert fastgøre fragten, produkter eller værktøj.
112 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Spænderem

Spænderem
59 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Justerbar spærrebjælke 1500-2200 mm

Justerbar spærrebjælke 1500-2200 mm
854 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Armeringsskinner til volumenskabe og større metalskabe 3000 mm

Armeringsskinner til volumenskabe og større metalskabe 3000 mm
1 193 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Justerbar spærrebjælke 1100-1550 mm

Justerbar spærrebjælke 1100-1550 mm
776 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
OBS...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?