Vælg en anden kategori

Dobbeltgulv til Ford Ranger dobbelhytte 2-skuffer H: 360 mm

Art. nr.D36-RANG-DH-Y15-L2

Optimer dine opbevaringsmuligheder på gulvet gennem et dobbelt gulv.
Takket være de lange skuffer, der kan udvides, får du et godt overblik over deres materiale og værktøjer, mens du holder alt skjult og sikkert.

Dette dobbeltgulv består af 2 skuffer.
Højden på skufferne er 270 mm.
Kassernes længde er 1210 mm.
Bredden i skufferne er 570 mm og 395 mm.
Maksimalt 65 kg belastning kan fyldes i hver kasse.

Dobbeltgulv

Work Systems dobbeltgulve er designet til at passe perfekt, vi samler eller leverer tilpassede løsninger til din særlige arbejdsbil.
Vi tilbyder de bedste priser på markedet med en 36 måneders garanti på alle vores dobbeltgulve. Til vores dobbeltgulve bruger vi skridsikre Wira-gulve i stærk birkekrydsfinér.
Skufferne under dobbeltgulvet bruger vi vores robuste teleskopskinner, der giver en blød åbning og lukning og 100% udtrækningsmulighed.
Det er også muligt at supplere vores dobbeltgulve med andre indretninger eller tilbehør som skillevægge, der giver mulighed for enkle arrangementer i skuffer og gummimåtter, der reducerer vibrationer.
Ring eller besøg os for et tilpasset dobbeltgulv efter dine ønsker.

Totalmål

0mm
360mm
0mm

VÆGT/MONTERING/LEVERANCE/GARANTI

59.8kg
180.9min
3 dage
36mån
X
7 329 DKK
Ekskl. moms (25%)
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og indstilling til Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor till Danmark, i Oslo ;) Vi vil hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte racksystemløsninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er anderledes, har vi udviklet et modulært sortiment af rackløsninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende stativsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af køretøjssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.