Beslag til ekstra lys og tilbehør

Her finder du beslag til ekstra lys og tilbehør til belysning til alle typer køretøjer. Fjernprojektører er velegnede, hvis man har brug for ekstra kraftigt lys på sin arbejdsbil eller personbil. Vores ekstra lys er testet til at kunne modstå saltaflejringer i det nordiske klima. De er også lystestede, hvilket sikrer høj kvalitet af lyset og lang brændetid. Finder du ikke det, du søger, hjælper vi dig gerne med at finde de rigtige produkter, der passer til netop dig.

Nummerplade beslag (2 lys)

Nummerplade beslag (3 lys) universal med plads til 2 ekstralys.
262 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Can Bus-interface til ekstra lys

Giver +12 V, når fjernlyset er tændt. Bruges til at styre f.eks. ekstralysrelæ.
580 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Blokeringsmærkater til parkeringssensorer 23 mm (par).

P-sensorblokkere kommer parvis sammen med en 3M cleaner
109 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

EXPLOSION MAX LED rampe 520 mm, 180 W, 16.200 lumen

En dobbeltradet rampe med Combo Beam, som giver både god længde og bredde på lyset.
1 744 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Rustfrie extra lysbeslag 60 mm/ par

Rustfrit stål beslag (klemme beslag)
219 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

EXPLOSION SLIM LED rampe 520 mm, 90 W, 8.100 lumen

En moderne slank ekstralysrampe. Rampen har Spot Beam, hvilket giver god kastelængde på lyset.
1 379 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?