Nyheder

Vi lancerer nyt tagudstyr!

Vi lancerer nyt tagudstyr!

Den kraftigste bøjle på markedet med unikke funktioner til sikker lastning på taget. Nu lancerer vi næste generation af vores tagudstyr, hvor design, funktion og innovation mødes.Vores Work Bar-tagbagagebærere er udviklet til barske forhold og til at klare meget last, hvilket gør dem til de kraftigste bøjler på markedet. Den robuste konstruktion giver høj styrke, samtidig med at tagbagagebærerne er mere støjsvage end den tidligere generation. Tagbagagebærerne har også smarte og unikke funktioner, der gør det nemmere at laste, og som giver plads til flotte installationer af høj kvalitet ved at gemme kablerne i bagagebæreren.  

BEVIST AT VÆRE HOLDBARE

Optagelsen blev udført under kontrollerede forhold af fagfolk. Forsøg ikke at gengive noget af videoens indhold.

UNIKE FUNKTIONER OG SMART TILBEHØR

Vores patentanmeldte Flex List, som sidder i bagagebæreren, gør, at man kan sætte tilbehør til lastning i og tage det ud, uden at man behøver at klippe eller fjerne listen.

Tagfødderne monteres nemt mod bilen med en modeltilpasset gummiafstandsklods for optimal pasform. Højden, som tagbagagebæreren er installeret i, justeres ved hjælp af tydelige højdeangivelser for at få bøjlerne i samme niveau. Kappen beskytter både mod vand og giver mulighed for at gemme kabler til arbejds- og advarselslys.


Vi lancerer også unikt tilbehør til tagbagagebærere, så du nemt kan forankre last på taget. Vores nye laststoppere kan nemt drejes i, hvor du ønsker dem, og de kan også opbevares på bagsiden af tagbagagebæreren uden at være i vejen, når de ikke anvendes. Vi tilbyder også lastøjer, som monteres, uden at man behøver at fjerne endekappen, og som nemt kan skubbes sidelæns til den ønskede position.

Kombiner gerne tilbehøret med spænderem eller spændebånd for endnu mere sikker forankring på taget.

Find tagræling til din bilmodel her

produkter i posten
loader