Hvem er Work System?
Se vores historie og lær mere om os og vores værdier.

DC/DC-oplader D250SE 20 A Opladning mellem batterier.

Art. nr:928-D250SE

D250SE Den nye teknik mellem startbatteri og forbrugsbatteri. Fungerer som en kraftfuld indbygget opladning, når du er ude at rejse.
1 975 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 210 mm
Højde: 110 mm
Bredde: 65 mm
Vægt: 0.0 kg

Information

Monteringstid: 30 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 24 mån
X
Tilføj
Produktinformation
Kraftfuld indbygget opladning, når du er på farten.
D250SE, som har en prisbelønnet svensk teknologi, tillader dobbelte indgange, så du kan nyde bilen mere med maksimal batterikapacitet og er en perfekt oplader til køretøjer uden adgang til elnettet.
D250SE er en fuldautomatisk 5-trinsoplader, som leverer op til 20 A strøm til alle 12V-batterier med blysyre fra 40-300 Ah, inklusive våd, EFB, MF, Ca/Ca, AGM, Gel og endda lithium
Den har valgfri ladespændinger til AGM-batterier og kan anvende energi via dobbelt indgang fra generator, solpanel og vindenergi. Når servicebatteriet er fuldt opladet, vil D250SE automatisk omdirigere vedligeholdelsesladningsstrømmen til startbatteriet. D250SE kan opretholde en stabil udgangseffekt på op til 20 A til køretøjer udstyret med intelligente ECU-styrede generatorer og har også en temperatursensor til optimeret opladning uanset vejrforholdene.

20 A fuldautomatisk temperaturkompenseret opladning til batterier fra 40-300 Ah, når du er på farten
Dobbelt indgang (solpanel og generator parallelt)
Kompatibel med intelligent generator
Batteriseparation, erstatter dioder og VSR-relæer
Solpanelregulator med Maximum Power Point Tracking (MPPT)
Valgfrit AGM-alternativ – 14,4 V eller 14,7 V
Maksimeret opladning giver bedre batteritid og ydeevne
Temperatursensor til at kompensere for varme eller kolde vejrforhold
Stænk- og støvbeskyttet (IP65)
Kompatibel med SMARTPASS 120 for den ultimative 140 A krafthåndteringsløsning

Input 11,5-23 V, 25 A
Udgangseffekt 14,4 V, 20 A maks.
Modstrøm* Tilsvarende mindre end 1 Ah/måned
Omgivelsestemperatur -20 °C til +50 °C (-4 °F til +122 °F)
Batterityper Alle typer blysyrebatterier, 12 V, WET, MF, Ca/Ca, AGM, EFB, GEL
Batterikapacitet 40-300 Ah
Garanti 2 år
Beskyttelsesklasse IP65
Rippel** mindre end 4 %

Tilslutningssæt til inverter 300-700W

Til tilslutningssættet medfølger kabler, sikring, batterivagt og kabelsko for at gøre installationen nem.
988 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

DC/DC-oplader D250SE 20 A Opladning mellem batterier.

D250SE Den nye teknik mellem startbatteri og forbrugsbatteri. Fungerer som en kraftfuld indbygget opladning, når du er ude at rejse.
1 975 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Smartpass 120 (øger opladningen 120 A, når D250SA er installeret)

Adskiller, prioriterer og forbedrer batterier og udstyr. NB! Denne enhed er slave til D250SA og fungerer ikke enkeltvis.
2 082 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
OBS...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?