EN RIGTIG KOLLISIONSTEST
Vores største sikkerhedsprojekt nogensinde

Dc/DC Laddare D250SE 20A Laddning mellan batterier.

Art. nr:928-D250SE

D250SE Den nya tekniken mellan startbatteri och förbrukningsbatteri. Fungerar som en kraftfull inbyggd laddning när du är på resande fot.
1 975 DKK
Ekskl. 25 % moms

Størrelse

Længde: 210 mm
Højde: 110 mm
Bredde: 65 mm
Vægt: 0.0 kg

Information

Monteringstid: 30 min
Leveringstid: 1 dag
Garanti: 24 mån
X
Tilføj
Produktinformation
Kraftfull inbyggd laddning när du är på resande fot.
D250SE som har en prisbelönt svensk teknik tillåter dubbla ingångar för att du ska kunna njuta mer av bil med maximal batterikapacitet och är en perfekt laddare för fordon utan tillgång till elnät.
D250SE är en helautomatisk, 5-stegsladdare som levererar upp till 20A ström till alla 12V-batterier med bly-syra från 40 - 300Ah, inklusive våt, EFB, MF, Ca/Ca, AGM, Gel och även litium
Den har valbara laddningsspänningar för AGM-batterier och kan använda kraft genom dubbel ingång från generator, solpanel och vindkraft. När servicebatteriet är fulladdat kommer D250SE att automatiskt omdirigera underhållsladdningsströmmen till startbatteriet. D250SE kan upprätthålla en stabil uteffekt upp till 20 A till fordon utrustade med smarta ECU-styrda generatorer och har även en temperatursensor för optimerad laddning oavsett väderförhållanden.

20 A helautomatisk temperaturkompenserad laddning för batterier från 40 -300 Ah när du är på resande fot
Dubbel ingång (solpanel och generator parallellt)
Kompatibel med smart generator
Batteriseparation, ersätter dioder och VSR-reläer
Solpanelregulator med Maximum Power Point Tracking (MPPT)
Valbart AGM-alternativ - 14,4 V eller 14,7 V
Maximerad laddning för bättre batteritid och prestanda
Temperatursensor för att kompensera varma eller kalla väderförhållanden
Stänk- och dammskyddad (IP65)
Kompatibel med SMARTPASS 120 för den ultimata 140 A krafthanteringslösning

Ineffekt 11.5-23V, 25A
Uteffekt 14.4V, 20A max
Backström* Motsvarande mindre än 1 Ah/månad
Omgivningstemperatur -20°C till +50°C (-4°F till +122°F)
Batterityper Alla typer av bly-syrabatterier, 12V, WET, MF, Ca/Ca, AGM, EFB, GEL
Batterikapacitet 40-300Ah
Garanti 2 år
Kapslingsklass IP65
Rippel** mindre än 4 %

Kopplingskit till inverter 300-700W

I kopplingskitet till inverter ingår en röd & svart 16mm kabel, säkringshållare, säkring, kabelskor och batterivakt.
988 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Dc/DC Laddare D250SE 20A Laddning mellan batterier.

D250SE Den nya tekniken mellan startbatteri och förbrukningsbatteri. Fungerar som en kraftfull inbyggd laddning när du är på resande fot.
1 975 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Smartpass 120 (Ökar laddningen 120A när D250SA är installerad)

Separerar, prioriterar & förbättrar batterier och utrustning. OBS! Denna enhet är slav till D250SA och fungerar inte enskilt.
2 082 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
OBS...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?