Alarm, sikkerhed og varme

Måltilpassede beskyttelsesgitre anvendes til at modvirke indbrud og monteres på indersiden ved f.eks. bagdørenes glaspartier. Vores beskyttelsesgitre er meget nemme at montere og giver trods deres funktion et godt udsyn. Alarmer er en anden tyverisikring, som forebygger indbrud i din varebil. Vi arbejder med markedets bedste produkter. For at kunne garantere alarmens funktion sælger vi udelukkende alarmer sammen med montering på et af vores værksteder. Hvis uheldet er ude, eller der sker noget i din varebil, er det vigtigt at gardere sig mod brand med f.eks. en brandslukker. Alle vores brandslukkere er ABC-godkendte. Øjenskyl og førstehjælpssæt er andre produkter, du altid bør have med dig, tilgængeligt og trygt. Alkolås er et andet tilbehør inden for kategorien Alarm og Sikkerhed. Vi arbejder udelukkende med markedets bedste og mest pålidelige alkolåse, og det er et vigtigt tilbehør til direkte reduktion af antallet af trafikulykker. Finder du ikke det, du søger, hjælper vi dig med at finde de rigtige produkter og tilpasninger til netop dine behov.
Alarm til din varebil, som forebygger indbrud og tyveri Priser fra 211 DKK

Alarmer

Udstyr din bil med alarmer, som forebygger indbrud og tyveri.
Vis 5 produkter i kategorien
Sikkerhedslås til varebiler, varevogne og andre arbejdskøretøjer. Priser fra 1898 DKK

Sikkerhedslås

Gør din bil indbrudssikker med sikkerhedslåse.
Vis 10 produkter i kategorien
Førstehjælpssæt og brandslukker til dit arbejdskøretøj. Priser fra 82 DKK

Førstehjælpssæt og brandslukker

En redning i nøden, hvis uheldet er ude. Vær forudseende, og hav disse produkter til rådighed.
Vis 7 produkter i kategorien
Dieselvarmer, kabineblæser, vandbårne radiatorer og kabinetvarmer til din arbejdsbil Priser fra 515 DKK

Brændstofdrevet varmer

Dieselvarmere, kabineventilatorer, vandbårne radiatorer og kabinetvarmere er til dig, der prioriterer god komfort og et godt førermiljø i din hverdag. Desuden reduceres motorslitagen ved f.eks. koldstart.
Vis 3 produkter i kategorien

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?