EU-GODKENDT FRONTBØJLE TIL FORD RANGER
Vores populære EU-godkendte frontbøjler er lavet af højpoleret SS2333 rustfrit stålrør. Diameteren af rørene er 63 mm. Vores LED lysrampe, Hella lamper eller LED lamper passer perfekt på de færdige svejsede beslag. Frontbøjlerne er tilpasset hver bilmodel med en meget enkel montering.
3.881 DKK

Styling

Frontbøjler, sidesteps, vindafledere, skærmforøgere og motorhjelmsbeskyttelse er nogle eksempler på Udvendigt tilbehør til styling af din varebil. Vores frontbøjler løfter indtrykket af bilens front, muliggør montering af ekstra lys og beskytter fronten mod stød. Sortimentet af LED-lys er bredt. Vi har modeltilpassede kit i forskellige længder til montering indfældet i kølergitteret eller på frontbøjlen. Siderør gør ud- og indstigning nemmere, hvis du f.eks. har en pickup eller lignende. Med en vindafleder er det muligt at åbne vinduet i regnvejr, forbedre luftcirkulationen og mindske dugdannelse. Vores motorhjemsbeskyttelse er unikt tilpasset den enkelte bilmodel, den mindsker stenslag på forruden, omdirigerer luftstrømmen og minimerer dermed muligheden for, at der sætter sig insekter fast på ruden. Finder du ikke det, du søger, hjælper vi dig med at finde de rigtige produkter og tilpasninger til netop dine behov.
Frontbøjler og siderør til markedets bedste priser Priser fra 510 DKK

Frontbøjler

Modeltilpassede frontbøjler med enkel montering, rustfrie og af høj kvalitet.
Vis 27 produkter i kategorien
siderør Priser fra 1307 DKK

Siderør

Rustfrie siderør til lettere ind- og udstigning af bil samt beskyttelse af trinbræt.
Vis 13 produkter i kategorien
Kofangerbeskyttelse til din varebil Priser fra 510 DKK

Kofangerbeskyttelse

Fremstillet i hårdt aluminium. Et perfekt produkt, hvis du er træt af, at overdelen på din kofanger bliver ridset.
Vis 1 produkter i kategorien
Dørstiger og fodtrin til trækkrog hos Work System Priser fra 949 DKK

Dørstige og trækkrogsfodtrin

Modeltilpassede dørstiger og trækkrogsfodtrin, der letter ind- og udstigning.
Vis 7 produkter i kategorien

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?