V-LS3 BILINDRETNING
Dette er en af vores mest populære bilindretninger. Du får gode opbevaringsmuligheder for både dine værktøjskasser, maskiner, forbrugsmaterialer og dit absolut mindste sortiment. Dette e den bedste pris på markedet.
6.068 DKK

Bilindretning og varevognsindretning Mitsubishi

Vi udvikler og markedsfører reoler til varevogne og andre servicekøretøjer. En bilindretning, som anvender et modulopbygget system, optimerer arbejdsflowet, pladsen og sikkerheden på din mobile arbejdsplads. Vores sortiment består af både enkel og avanceret indretning af varebil i form af reoler og hylder, som primært er konfigureret med endesektioner og hyldeenheder. Ved hjælp af vores sortiment af skuffekombinationer, slæder, skillevægge og meget mere kan vi designe og skabe en indretningsløsning og varevognsindretning, der er skræddersyet præcis til dig, din virksomhed og dit servicekøretøj.
Store skuffeelementer til din bil Priser fra 8408 DKK

Store skuffeelementer

Optimer dine opbevaringsmuligheder med et eller flere skuffeelementer
Vis 18 produkter i kategorien
Med vores bilreoler får du meget bedre styr på dit værktøj og dine maskiner i din varevogn (f.eks. til tømrere, VVS'ere og elektrikere), handyman-bil eller privatbil. De skaber en rød tråd og orden i tingene, hvilket betyder, at du bruger mindre tid på at lede efter dit værktøj. Vores mangeårige erfaring, brede viden og høje kvalitet – og ikke mindst vores høje krav til produktudvikling og testning – gør os til en førende aktør i vores branche.

Vores bilreoler er fremstillet i Sverige, crashtestet og har 5 års garanti. Alle vores indretningssystemer er testet af SP (det svenske tekniske forskningsinstitut), hvilket især giver tryghed ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Vi har mange standardløsninger til individuelle køretøjer, men vi kan også tilbyde specialløsninger, som er tilpasset meget specifikke formål.

image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?

loader