V-LS3 BILINDRETNING
Dette er en af vores mest populære bilindretninger. Du får gode opbevaringsmuligheder for både dine værktøjskasser, maskiner, forbrugsmaterialer og dit absolut mindste sortiment. Dette e den bedste pris på markedet.
6.068 DKK

Bilindretning og varevognsindretning Fiat

Vi udvikler og markedsfører reoler til varevogne og andre servicekøretøjer. En bilindretning, som anvender et modulopbygget system, optimerer arbejdsflowet, pladsen og sikkerheden på din mobile arbejdsplads. Vores sortiment består af både enkel og avanceret indretning af varebil i form af reoler og hylder, som primært er konfigureret med endesektioner og hyldeenheder. Ved hjælp af vores sortiment af skuffekombinationer, slæder, skillevægge og meget mere kan vi designe og skabe en indretningsløsning og varevognsindretning, der er skræddersyet præcis til dig, din virksomhed og dit servicekøretøj.
Bilindretning til venstre side Priser fra 3276 DKK

Bilindretning, venstre side

Bilindretninger tilpasset til venstre side i en varebil, som hjælper dig med at holde orden.
Vis 111 produkter i kategorien
Bilindretning til højre side Priser fra 3643 DKK

Bilindretning, højre side

Bilindretninger tilpasset til højre side i en varebil, som hjælper dig med at holde orden.
Vis 70 produkter i kategorien
Store skuffeelementer til din bil Priser fra 7763 DKK

Store skuffeelementer

Optimer dine opbevaringsmuligheder med et eller flere skuffeelementer
Vis 18 produkter i kategorien
Værktøjstavler til din arbejdsbil. Priser fra 1151 DKK

Værktøjstavler

Værktøjstavler fås både til indvendigt brug og til bagdøre.
Vis 15 produkter i kategorien
Lastramper og lifte til din arbejdsbil. Priser fra 19295 DKK

Læsseramper og lifte

Maskinramper, læsseramper, baggavlsramper, opkørselsramper og lifte er produkter, der letter tunge løft og skaber god tilgængelighed.
Vis 1 produkter i kategorien
Med vores bilreoler får du meget bedre styr på dit værktøj og dine maskiner i din varevogn (f.eks. til tømrere, VVS'ere og elektrikere), handyman-bil eller privatbil. De skaber en rød tråd og orden i tingene, hvilket betyder, at du bruger mindre tid på at lede efter dit værktøj. Vores mangeårige erfaring, brede viden og høje kvalitet – og ikke mindst vores høje krav til produktudvikling og testning – gør os til en førende aktør i vores branche.

Vores bilreoler er fremstillet i Sverige, crashtestet og har 5 års garanti. Alle vores indretningssystemer er testet af SP (det svenske tekniske forskningsinstitut), hvilket især giver tryghed ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Vi har mange standardløsninger til individuelle køretøjer, men vi kan også tilbyde specialløsninger, som er tilpasset meget specifikke formål.

image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?

loader