Advarselslamper, blinklys og APV-produkter

Vi tilbyder advarselslys, blinklys og LED-advarselslysramper i flere størrelser, monteret på tagbøjle eller med magnetfod, altid fuldt udrustede og ECE REG65-godkendte. Advarselslamper og blinklys er vigtige produkter inden for produktområdet TMA (Truck Mounted Attenuator). Inden vi tager et advarselslys eller blinklys ind i vores sortiment, tester vi det i vores eget anlæg eller hos autoriserede partnere for at sikre kvaliteten, og at det lever op til det, som leverandøren lover. Work System monterer og sælger skilte til Arbejde på vej – såsom A20-skilte, tagskilte og x2-skilte. Vores tagskilte skal først og fremmest advare andre trafikanter og sikre jeres medarbejdere en mere sikker hverdag. Med lavtbyggede skilte reduceres luftmodstanden i nedklappet tilstand og dermed også brændstofforbruget. Finder du ikke det, du søger, hjælper vi dig med at finde de rigtige produkter og tilpasninger til netop dine behov.
Advarselslysramper af højeste kvalitet Priser fra 6450 DKK

Advarselslys ramper

Her finder du advarselslysramper. Øg sikkerheden i trafikken, og gør medtrafikanter opmærksomme på arbejde på vej.
Vis 2 produkter i kategorien
Retningsbestemt advarselslys, blinklys og belysning til arbejde i mørke Priser fra 463 DKK

Retningsbestemt advarselslys

Med retningsbestemt advarselslys gør du andre bilister og personer opmærksomme på køretøjet under arbejdet.
Vis 2 produkter i kategorien
Rotorlys og roterende advarselslys for at gøre opmærksom på, at der er igangværende arbejde. Priser fra 490 DKK

Rotorlys

Rotorlys bidrager til at skabe opmærksomhed for bedre sikkerhed ved arbejde i trafik.
Vis 5 produkter i kategorien
Tilbehør til advarselslys. Priser fra 95 DKK

Tilbehør advarselslys

Her finder du fastgørelsesløsninger, kabler og knapsæt til dine advarselslys.
Vis 20 produkter i kategorien
A20-skilte til vejarbejde Priser fra 328 DKK

A20-skilte

Her finder du A20-skilte – Advarsel ved vejarbejde og andre tagskilte til køretøjer.
Vis 1 produkter i kategorien
X2-skærme til køretøjsmontering Priser fra 2050 DKK

X2-markeringsskærme

Gør dig synlig på vejen og advar medtrafikanter med vores smidige, drejelige X2-markeringsskærme.
Vis 2 produkter i kategorien
Tilbehør til tagskilte som f.eks. blinklys og rampebeslag Priser fra 576 DKK

Tilbehør tagskilte og blinklys

Her finder du tilbehør til tagskilte og blinklys, som er beregnet til at advare medtrafikanter.
Vis 10 produkter i kategorien

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
Hov...

Du fik ikke tilføjet udstyr til dit valgte produkt!

Ønsker du at tilføje det valgte udstyr til varekurven?