Øvrigt tilbehør

Gør din hverdag lettere med passende tilbehør såsom skruestik, stigeholder og tilbehør til flasker. Skruestikken er robust og velegnet til fastholdelse af emner eller skærearbejde og fås med udklappeligt stativ. Stigeholderen letter opbevaring og hurtig adgang til stige og er justerbar i både højde og bredde. Kører du med flasker i din varebil? Her finder du også egnede gasflaskeholdere i forskellige udførelser samt advarselsetiketter. En fleksibel løsning til at holde sikkerheden på et højt niveau.

Skruestik stativ hævet

Hævet udtrækkeligt skruestikstativ for ergonomisk og smidig håndtering under arbejdet. Fås også i en plan model.
1 281 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Gasflaskeholder universal

Til rør op til 310 mm, som holder flaskerne på plads. Ved køb medfølger også en smidig spænderem, som gør, at tuben sidder fast.
498 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Festool-bakke 50 mm

Opbevar dine vaterpas, VP-rør, lister og Festool-skinner under bilindretningens overhylde ved hjælp af denne Festool-bakke. Fås også i 100 mm højde.
407 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Skruestik 120 mm

Robust skruestik til din firmabil.
1 556 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Skruestik 100 mm

Robust skruestik til din firmabil.
1 244 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Skruestikstativ plant

Plant udtrækkeligt skruestikstativ for ergonomisk og smidig håndtering under arbejdet.
1 239 DKK
Ekskl. 25 % moms
Tilføj

Om Work System

VORES TILBUD ER UDELUKKENDE RETTET MOD ERHVERVSKUNDER SOM SELSKABER, SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE ELLER OFFENTLIGE ORGANER.  VI SÆLGER IKKE TIL PRIVATPERSONER / PRIVAT FORBRUGERE! 

Vi udvikler og sælger bilindretning og biludstyr til varevogne og andre servicevogne. De fleste af vores løsninger produceres lokalt i Småland, Sverige. Småland er ikke kun et velkendt svensk feriemål og Astrid Lindgrens bøger, men også kendt for dets folks iværksætter drive og for at være et center for innovativ iværksætteri. Muligheden for at samarbejde med leverandører lokalt bidrog stort set til vores virksomheds succes. I Danmark tilbyder vi nu hurtig levering direkte til dig som kunde fra Work System i Tenhult i Sverige. Men når danskere og svenskere har deres fortid, syntes vi det var bedst at placere vores kontor i Danmark, i København og Odense. Vi kan hurtigt lave et forslag til din firmabil og til markedets bedste priser.

ET MODULÆRT REOLSYSTEM

Med sin innovative produktudvikling og avancerede produktionsmetoder tilbyder Work System sine kunder smarte reolindretninger til deres køretøjer til konkurrencedygtige priser.
Da vores kunders behov er forskellige, har vi udviklet et modulært sortiment af reolindretninger, som kan tilfredsstille alle typer kundebehov. Vores systemer tilhører den mest fleksible af sin art i Europa. Alle hylder er designet modulært, hvilket betyder, at de kan tilpasses til dine behov. Desuden kan Work System-løsninger fleksibelt udvides på grund af deres modularitet. Således behøver du ikke at købe alt på én gang. Skulle du for eksempel have brug for en ekstra skuffe enhed i fremtiden, kan dette nemt tilføjes til dit eksisterende reolsystem.

KVALITET

Kvalitet betyder noget for os. Vi lytter til vores kunders feedback, og vores reolsystemer testes regelmæssigt og forbedres. Vi anvender state-of-the-art simuleringsteknikker og sender kritiske dele af vores sortiment til SP's tekniske forskningsinstitut for crash-test. Materialerne vi bruger i produktionen behandles for det meste af robotter, der sikrer høj præcision og lavere produktionsomkostninger. Alle skuffer kører på kuglelejer, hvilket betyder, at de også kan betjenes glat, når de er tungt lastet. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil opfylde dine behov og er glade for at tilbyde dig en gratis 36 måneders garanti på hele vores udvalg af indretningssystemer (vilkår og betingelser gælder). 

SIKKERHED

For de fleste af vores kunder er den mest effektive brug af varevognens lastkapacitet og arbejdstid de to hovedfaktorer, der påvirker deres købsbeslutning. Men mange glemmer den vigtigste faktor - sikkerhed. Sikring af alle materialer og værktøjer sikkert i din bil beskytter ikke kun dig, men også andre, mens du kører dit køretøj. Se vores produktvideoer for at se, hvad der kan ske, hvis lasten ikke sikres sikkert under en kollision.
image
OBS...

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?